Programi

OFERTAT

TURE ME AVION -> TURE ME AUTOBUS -> UDHETIME INDIVIDUALE -> HOTELE MALORE DHE SKI

Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...

➤ Udhëtimet në grup me avion dhe autobus

PAKETA PUSHIMESH NE VERE

TURET GRUP

UDHETIME INDIVIDUALE

Per udhetimet individuale mund te ofrojme transportin nese keni perkese per +15 persona. 

Përfshihet

Hapni linkun e programit qe deshironi per detajet

Nuk Përfshihet

Hapni linkun e programit qe deshironi per detajet

Detajet e transportit

Hapni linkun e programit qe deshironi per detajet

Keni nevojë për asistencë?

Adresa:  Bulevardi Gjergj Fishta, Kulla nr 1, Prane Ish Ekspozites
Shqiperia sot
Nr telefoni: +355 4 2 420 892
Fax No:+355 4 2 420 893
Cel:+355 (0) 68 60 64 077
Email: book@AlbanianEagleTours.com

Qëndroni në kontakt