1) Te gjitha ofertat e paraqitura ne faqen e albanianeagletours.com jane me informacionin me te perditesuar qe ne kemi marre nga hotelet, ose distributoret tane.

2) Standarti i references se ndiqet ne baze te yjeve qe kane hotelet. Klientet duhet kuptojne qe ne shtete dhe zona te ndryshme, standartet dhe kustet per te merituar (yje) per hotelet varjojne, - perpasoje ne hotele te ndryshme ne zona te ndryshme, me te njejtin numer yjesh, cilesia mund te mos jete paralele

zz

Travel Packages

Culture & Fun Tour
5

Culturial Tour
Adventure Tour
9 days 

Albanian Outdoors Tour
5

11 days of Fun
Hiking, Kayaking
Starting from: €... 

Beach Hopping Tour
5

Beach Hopping
11 Days
Starts from: €520 

Classic Tour of Albania
5

Tour with Guide
7 Nights 8 days
Starts from €350 

Adriatik Hotel 5*
5

Durresi Beach
Ideal Location
Starting from:  26

Recent Hotel Offers

Dolce Vita Hotel 4*
4

Durresi Beach
Ideal Location
Starting from: € 23

Arvi Hotel 4*
4

Durresi Beach
Ideal location
Starting from:  32

Argenti Hotel Velipoje
2

Velipoja Beach
Full Board
Starting from: € 15

Regina Hotel 3*
3

Vlora Beach
Full Board
Starting from: €10 

6 Milje Hotel 4*
4

Ksamil - Saranda
Bed & Breakfast
Strating from: € 20.2

Quick Tabs