Akademia Hotel Voskopoje

+355 4 2 420 892

Akademia Hotel Voskopoje

Hotel Akademia në Voskopoje nje vend i perkryer për njerezit aktive të cilet duan të shetisin dhe të eksplorojnë natyren, si dhe per ata qe deshirojne të praktikojnë sporte te ndryshme në ajrin e paster të kesaj zone.
2 te rritur nata 50

Description

Hotel Akademia ju jep mundesine te relaksoheni jashte stresit dhe zhurmave te qytetit. Hoteli jone ndodhet prane pyjeve te Vskopojes te cilet ju japin mundesine te mbusheni me ajer te paster dhe te harroni problemet tuaja.


Përfshihen

Mengjesi

Parkimi

Free Wi-Fi


Nuk Përfshihen

Nuk lejohen kafshet shtepiake.


Prices

Room Type Dates Price