Bianca Resort & Spa

+355 4 2 420 892

Bianca Resort & Spa

Bianca Resort & Spa 4*+ eshte resort alpin qe ndodhet ne Kolashine, 11 kilometra nga pistat e skive.
2 te rritur 84

Description

Bianca Resort & Spa 4*+ eshte resort alpin qe ndodhet ne Kolashine, 11 kilometra nga pistat e skive.


Përfshihen

Perfshihen ne cmim akomodim ne hotel + mengjeset dhe darkat. 

Perodrim falas i Spa, parking dhe WiFi


Nuk Përfshihen

Drekat.


Prices

Room Type Dates Price
Standard 2 adl

Adults: 2

01/09/2017 - 30/09/2017 104€ / 2 te rritur
Standard 2 adl

Adults: 2

01/10/2017 - 29/12/2017 84€ / 2 te rritur
Superiore 2 adl

Adults: 2

01/09/2017 - 30/09/2017 126€ / 2 te rritur
Superiore 2 adl

Adults: 2

01/10/2017 - 29/12/2017 104€ / 2 te rritur
Superiore 2 adl + 1 femije <12

+ Adults: 2
Children (1-11 yrs): 1

01/09/2017 - 30/09/2017 140€ / 2 te rritur + 1 femije <12vjec
Superiore 2 adl + 1 femije <12

+ Adults: 2
Children (1-11 yrs): 1

01/10/2017 - 29/12/2017 118€ / 2 te rritur + 1 femije <12 vjec
Ekzekutive 2 adl + 2 femije <12

+ Adults: 2
Children (1-11 yrs): 2

01/09/2017 - 30/09/2017 174€ / 2 te rritur + 2 femije <12 vjec
Ekzekutive 2 adl + 2 femije <12

+ Adults: 2
Children (1-11 yrs): 2

01/10/2017 - 29/12/2017 154€ / 2 te rritur + 2 femije <12 vjec