Capsis Hotel Selanik

+355 4 2 420 892

Capsis Hotel Selanik

Capsis Hotel nje hotel luksoz me kater yje i vendosur në nje vend te shkelqyer në qender të Selanikut, ofron nje akomoditet te rehatshem cilesor me te gjitha sherbimet.
test 45

Description

Capsis Hotel ofron dhoma bashkohore te pajisur me ajer te kondiconuar, TV, nje pishine sezonale ne tarrace sebashku me nje zone spa dhe nje dhome palestre.

Fundjave ne Selanik - 2 nete / 3 dite me mengjes dhe darke te perfshire dhe 3 nete / 4 dite per festat e fundvitit.. 

Akomodim ne dhome Dopjo/Dyshe - Deluxe (apaciteti minimal i dhomes 2 persona adult)

Transporti me autobus Tirane - Selanik - Tirane (stacioni qendror) €55 shtese per person (pavaresisht moshave)

Data  2 nete me Mengjes   2 nete Mengjes + Darke  Kontakto
24 - 26 Nentor  € 95  € 115
27 - 29 Nentor   € 95  € 115
01 - 03 Dhjetor  € 95  € 115
08 - 12 Dhjetor  € 95  € 115
15 - 17 Dhjetor  € 95  € 115
22 - 24 Dhjetor  € 95  € 115
24 - 27 Dhjetor  € 135  €  185
30 Dec - 2 Jan  € 135  €  185
05 - 07 Janar  € 99  €  109
12 - 14 Janar  € 99  €  109
19 - 21 Janar  € 99  €  109
26 - 28 Janar  € 99  €  109
02 - 04 Shkurt  € 99  €  109
09 - 11 Shkurt  € 99  €  109
13 - 15 Shkurt  € 99  €  109
16 - 18 Shkurt  € 99  €  109
23 - 25 Shkurt  € 99  €  109
02 - 04 Mars  € 99  €  109
07 - 09 Mars  € 99  €  109
09 - 11 Mars  € 99  €  109
16 - 18 Mars  € 99  €  109
23 - 25 Mars  € 99  €  109
31 Mar - 02 Pri  € 99  €  109
06 - 08 Prill  € 99  €  109
13 - 15 Prill  € 99  €  109
20 - 22 Prill  € 99  €  109

Përfshihen

Sipas ofertes.


Nuk Përfshihen

Sipas ofertes.


Prices

Room Type Dates Price
Standard 2 adl

Adults: 2

23/08/2017 - 31/12/2020 45€ / test