Daios Hotel Selanik

+355 4 2 420 892

Daios Hotel Selanik

Daios Hotel i vendosur në shëtitoren bregdetare të qytetit te Selanikut iu jep mundesinete kaloni nje ekperience te paharrueshme duke ofruar luksin e duhur ne akomoditet shoqeruar me sherbime cilesore.
test 45

Description

Daios Hotel Selanik eshte i pozicionuar ne nje vend unik në bregdetin e Selanikut, Hoteli ofron nje bar të Mesdheut ,restorant dhe dhoma elegante, të gjitha me nje panorame të mrekullueshme mbi Gjirin Thermaikos dhe Kullën e Bardhë.

Fundjave ne Selanik - 2 nete / 3 dite me mengjes dhe darke te perfshire dhe 3 nete / 4 dite per festat e fundvitit.. 

Akomodim ne dhome Dopjo/Dyshe - Deluxe (apaciteti minimal i dhomes 2 persona adult)

Transporti me autobus Tirane - Selanik - Tirane (stacioni qendror) €55 shtese per person (pavaresisht moshave)

Data  2 nete me Mengjes   2 nete Mengjes + Darke  Kontakto
24 - 26 Nentor  € 95  € 115
27 - 29 Nentor   € 95  € 115
01 - 03 Dhjetor  € 95  € 115
08 - 12 Dhjetor  € 95  € 115
15 - 17 Dhjetor  € 95  € 115
22 - 24 Dhjetor  € 95  € 115
24 - 27 Dhjetor  € 135  €  185
30 Dec - 2 Jan  € 135  €  185
05 - 07 Janar  € 99  €  109
12 - 14 Janar  € 99  €  109
19 - 21 Janar  € 99  €  109
26 - 28 Janar  € 99  €  109
02 - 04 Shkurt  € 99  €  109
09 - 11 Shkurt  € 99  €  109
13 - 15 Shkurt  € 99  €  109
16 - 18 Shkurt  € 99  €  109
23 - 25 Shkurt  € 99  €  109
02 - 04 Mars  € 99  €  109
07 - 09 Mars  € 99  €  109
09 - 11 Mars  € 99  €  109
16 - 18 Mars  € 99  €  109
23 - 25 Mars  € 99  €  109
31 Mar - 02 Pri  € 99  €  109
06 - 08 Prill  € 99  €  109
13 - 15 Prill  € 99  €  109
20 - 22 Prill  € 99  €  109

Përfshihen

Sipas ofertes.


Nuk Përfshihen

Sipas ofertes.


Prices

Room Type Dates Price
Standard 2 adl

Adults: 2

22/08/2017 - 31/12/2020 45€ / test