Ellin Camp Skouras Camp-Halkidiki

+355 4 2 420 892

Ellin Camp Skouras Camp-Halkidiki

Ellin Camp Skouras Camp-Halkidiki ndodhet ne gadishullin e Kassandra ne bregdetin e Egjeut eshte nje kamp veror i cili eshte i pozicionuar rreth 300 meter afer detit.
sipas ofertes 0

Description

Ellin Camp Skouras Camp-Halkidiki eshte nje kamp veror femijesh i cili ofron shume aktivitete zbavitese duke zhvilluar nje shumellojshmeri programesh interesante argetimi dhe edukimi per grupmosha te ndryshme femijesh nga 6-16 vjec.Femijet marrin pjese ne lojera, konkurse te ndryshme duke zhvilluar keshtu imagjinaten, krijimtarine,logjiken.


Përfshihen

Sipas ofertes.


Nuk Përfshihen

Sipas ofertes


Prices

Room Type Dates Price
Standard 2 adl

Adults: 2

01/09/2017 - 31/12/2020 0€ / sipas ofertes