Hotel Bujtina e Bardhe Korce

+355 4 2 420 892

Hotel Bujtina e Bardhe Korce

Hotel Bujtina e Bardhe ndodhet ne zemer te Korces, prapa katedrales, arredim tradicional, ideal per fundjave te ngrohte me miq e familje.
Fillon nga 35

Description

Hotel Bujtina e Bardhe ndodhet ne zemer te Korces, prapa katedrales, arredim tradicional, ideal per fundjave te ngrohte me miq e familje.

Hoteli eshte i pajisur me sallon dhe bar per te gjithe vizitoret.

Te gjitha dhomat kane ajer te kondicionuar dhe banjo private, dollap dhe TV te sheshte.

WiFi dhe parking ne hotel falas.

Mengjesi bufe.

Recepsion 24 ore.

Bujtina shquhet vecanerisht per vendodhjen ideale dhe arkitekturen klasike vendase.


Përfshihen

Sipas ofertave me siper


Nuk Përfshihen

Sipas ofertave me siper


Prices

Room Type Dates Price
31/10/2017 - 31/10/2020 35€ / Fillon nga