Hotel Pashuta Voskopoje

+355 4 2 420 892

Hotel Pashuta Voskopoje

Hotel Pashuta,Voskopoje nje vend ideal i cili ofron nje mikpritje duke hapur dyert per te gjithe vizitoret qe duan te kalojne nje fundjave te paharrueshme.
2 te rritur nata 50

Description

Hotel Pashuta është një shtëpi e madhe familjare në fshatin e Voskopojës e kthyer në hotel. E ndërtuar sipas arkitekturës së fshatit me gurë dhe drurë, është një ndërtesë shumë tërheqëse me 10 dhoma. Drejtohet nga një familje vendase, e cila ka ruajtur traditat e mikepritjes duke e hapur dhe përshtatur shtëpinë e tyre për mysafirët. Një eksperience e mirëfilltë.


Përfshihen

Mengjesi

Free Wi-Fi


Nuk Përfshihen

Parkimi


Prices

Room Type Dates Price
17/08/2017 - 31/08/2020 50€ / 2 te rritur nata