HOTELE KOCIBELLI KORCE

+355 4 2 420 892

HOTELE KOCIBELLI KORCE

Kocibelli Hotel i vendosur ne qender te Korces i pershtatshem per te gjetur komoditetin dhe cilesine e duhur per nje fundjave te mbrekullueshme.
Fillon nga 35

Description

Kocibelli Hotel i vendosur ne qender te Korces i pershtatshem per te gjetur komoditetin dhe cilesine e duhur per nje fundjave te mbrekullueshme.

Me një vendndodhje në qendër të qytetit ka qenë i vetmi hotel në Korçë në periudhën e komunizmit (ish-Hotel Turizmi). Hoteli u ndërtua fillimisht në vitin 1972 sipas stilit arkitekturor komunist. Hoteli Turizëm “Behar Kocibelli” ofron një ambjent modern, internet wireless dhe një shërbim miqësor. Ky hotel krenohet me faktin që u ofron klientëve traditën e të qenit hoteli i parë në Korçë.

Perfshihen:

mengjesi

parkim

Nuk Perfshihen:

palester

spa


Përfshihen

Sipas ofertave me siper


Nuk Përfshihen

Sipas ofertave me siper


Prices

Room Type Dates Price
31/10/2017 - 31/10/2020 35€ / Fillon nga