Kocibelli Hotel

+355 4 2 420 892

Kocibelli Hotel

Kocibelli Hotel i vendosur ne qender te Korces i pershtatshem per te gjetur komoditetin dhe cilesine e duhur per nje fundjave te mbrekullueshme.
2 te rritur nata 50

Description

Me një vendndodhje në qendër të qytetit ka qenë i vetmi hotel në Korçë në periudhën e komunizmit (ish-Hotel Turizmi). Hoteli u ndërtua fillimisht në vitin 1972 sipas stilit arkitekturor komunist. Hoteli Turizëm “Behar Kocibelli” ofron një ambjent modern, internet wireless dhe një shërbim miqësor. Ky hotel krenohet me faktin që u ofron klientëve traditën e të qenit hoteli i parë në Korçë.


Përfshihen

mengjesi

parkim


Nuk Përfshihen

palester

spa


Prices

Room Type Dates Price
16/08/2017 - 31/08/2020 50€ / 2 te rritur nata