Makedonia Palace Hotel Selanik

+355 4 2 420 892

Makedonia Palace Hotel Selanik

Makedonia Palace Hoteli i vendosur ne zemer te Selanikut ofron hijeshi klasike per te kaluar nje ekperience te paharrueshme duke iu dhene luksin e duhur ne akomoditet me sherbime te cilesise se larte.
test 45

Description

Makedonia Palace Hotel është i vendosur në bregdet pranë qendrës së qytetit të Selanikut. Përmban dhoma te zbukuruara në mënyrë klasike me ballkone me pamje të qytetit ose detit.

Fundjave ne Selanik - 2 nete / 3 dite me mengjes dhe darke te perfshire dhe 3 nete / 4 dite per festat e fundvitit.. 

Akomodim ne dhome Dopjo/Dyshe - Deluxe (apaciteti minimal i dhomes 2 persona adult)

Transporti me autobus Tirane - Selanik - Tirane (stacioni qendror) €55 shtese per person (pavaresisht moshave)

Data

2 nete me Mengjes

2 nete Mengjes + Darke

Kontakto

24 - 26 Nentor € 215 € 265
27 - 29 Nentor  € 165 € 215
01 - 03 Dhjetor € 165 € 265
08 - 12 Dhjetor € 215 € 265
15 - 17 Dhjetor € 215 € 265
22 - 24 Dhjetor € 215 € 265
24 - 27 Dhjetor € 320/3 nete € 395/3 nete
30 Dec - 2 Jan € 320/3 nete € 395/3 nete                    
05 - 07 Janar € 185 € 265
12 - 14 Janar € 185 € 265
19 - 21 Janar € 185 € 265
26 - 28 Janar € 185 € 265
02 - 04 Shkurt € 185 € 265
09 - 11 Shkurt € 185 € 265
13 - 15 Shkurt € 185 € 265
16 - 18 Shkurt € 185 € 265
23 - 25 Shkurt € 185 € 265
02 - 04 Mars € 185 € 265
07 - 09 Mars € 185 € 265
09 - 11 Mars € 185 € 265
16 - 18 Mars € 185 € 265
23 - 25 Mars € 185 € 265
31 Mar - 02 Pri € 185 € 265
06 - 08 Prill € 185 € 265
13 - 15 Prill € 185 € 265
20 - 22 Prill € 185 € 265

Përfshihen

Sipas ofertes.


Nuk Përfshihen

Sipas ofertes.


Prices

Room Type Dates Price
Standard 2 adl

Adults: 2

22/08/2017 - 31/12/2020 45€ / test