Natyral Razma Hotel Resort

+355 4 2 420 892

Natyral Razma Hotel Resort

Natyral Razma Hotel Resort,ndodhet ne Razëm 40 km nga Shkodra dhe ofron pishine, sauna, kuzhine tradicionale, park per femije dhe aktivitete malore.
2 te rritur nata 70

Description

Natyral Razma Hotel Resort,ndodhet ne Razëm 40 km nga Shkodra dhe ofron pishine, sauna, kuzhine tradicionale, park per femije dhe aktivitete malore.


Përfshihen

Perfshihen:

parkim falas

mengjesi

hyrje ne facilitet te hotelit

lejohen kafshet shtepikae

 


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihen:

spa


Prices

Room Type Dates Price
16/08/2017 - 31/08/2020 70€ / 2 te rritur nata