AET: Hotels

+355 4 2 420 892

Hotele

Hotele, Vila, Apartamente

HOTELE KOCIBELLI KORCE

Kocibelli Hotel i vendosur ne qender te Korces i pershtatshem per te gjetur komoditetin dhe cilesine e duhur per nje fundjave te mbrekullueshme.

Starting35Fillon nga

Details

Life Gallery Hotel Korce

Life Gallery Hotel Korce,nje vend ideal per tu qetesuar dhe kaluar nje fundjave te mbrekullueshme duke shijuar te gjithe sherbimet cilesore qe ofron hoteli.

Starting35Fillon nga

Details

Grand hotel Palace Korce

Grand hotel palace Korce ndodhet ne zemer te Korces ideal per fundjave te kendshme duke provuar gatimet tradicionale Shqiptare qe ofron hoteli.

Starting35Fillon nga

Details

Hotel Flamingo Korce

Hotel Flamingo Korce ndodhet ne qender te qytetit, prane pazarit te vjeter dhe bulevardid kryesor, ideal per pushime fundjave me familjen dhe miq.

Starting35Fillon nga

Details

Hotel Kristal Korce

Hotel Kristal Korce ndodhet ne koder me pamje nga qyteti, gjelberim, pajisur me restorant, ideal per pushime ne fundjave me miq e familje.

Starting35Fillon nga

Details

Hotel Bujtina e Bardhe Korce

Hotel Bujtina e Bardhe ndodhet ne zemer te Korces, prapa katedrales, arredim tradicional, ideal per fundjave te ngrohte me miq e familje.

Starting35Fillon nga

Details