Albanian Eagle Tours: Packages

+355 4 2 420 892

Paketa Pushimesh

Paketa pushimesh verore dhe dimerore!

  • Home
  • Paketa Turistike

Pushime ne Dubai dhe Abu Dhabi

Pushime ne Dubai dhe Abu Dhabi deri ne Mars 2018, avion, tranferte, hotel te perfshira, 5 Ditë €569, 6 Ditë €609, 8 Ditë €709

565Cmimi per 1 person fillon nga

Details

Budapest Udhetim Individual

Pakete Turistike per udhetim individual ne Budapest, perfshihen biletat e avionit vajtje ardhje, akomodim ne hotel dhe mengjeset. Duke filuer nga 99 euro/personi bileta avioni+hotel+mengjeset ne hotel, 4 dite!

99Fillon nga

Details

Rome Udhetim individual

Rome Udhetim Individual ku perfshihen bileta e avioni vajtje-ardhe dhe akomodim ne hotel gjate gjithe vitit, duke filluar nga €175/personi

175Fillon nga

Details

Verona Udhetim Individual

Verona Udhetim Individual ku perfshihen bileta e avioni vajtje-ardhe dhe akomodim ne hotel gjate gjithe vitit.

205Fillon nga

Details

Venecia Udhetim Individual

Venecia Udhetim Individual, Hotel me mengjes, bileta avioni dhe mundesi per guide lokale, duke filluar nga €189/personi

189Fillon nga

Details