Bileta Avioni ne Oferte

+355 4 2 420 892

Bileta Avioni ne Oferte

Bileta avioni, fluturime ekonomike nga Tirana ne Itali, Turqi, Amerike, Gjermani, Angli, France dhe kudo ne bote.
Fillon nga 30

Programi

BILETA AVIONI NE OFERTE!!

ITALI, STAMBOLL - BUDAPEST - MUAJI - DHJETOR!!!
Cmiemet fillojne nga €30 - ne data te caktuara!!

Itali / Dhjetor

 Cmimi

> Tirane-Rome

 € 65.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Malpensa

 €  50.00-->> beni kerkese

> Tirane-Bergamo

 €  60.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Bologna

 €  60.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Bari

 €  60.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Brindisi

 €  45.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Firenze

 €  60.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Genova

 €  80.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Napoli

 €  60.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Perugia

 €  70.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Pescara

 €  60.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Pisa

 €  60.00 -->> beni kerkese

> Tirane -Rimini

 €  75.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Torino

 €  60.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Treviso

 €  70.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Venice

 €  60.00 -->> beni kerkese

> Tirane-Ancona

 €  50.00 -->> beni kerkese

> Tirane - Verona

 €  60.00 -->> beni kerkese

 

 

Budapest / Dhjetor

 

> Tirane-Budapest

 €  30.00 -->> beni kerkese

   
   

Stamboll / Dhjetor

 

> Tirane - Stamboll

 €  650.00 -->> beni kerkese

*Shpjegime mbi ofertat!!
Cmimet vlejne per data te caktuara gjate muajit te Dhjetorit. 
Fluturimet jane nje drejtim. 
Cmimet jane me bagazh dore nga 8 - 10 kilogram, me permasa te limituara sipas kompanive ajrore. 
Vende te limituara!!

Kontaktoni menjeher per te pare nese ka vende te lira ne destinacionin qe ju intereson.

#AlbanianEagleTours
00355 42420892 - 00355686064077


Përfshihen

Fluturim + 1 valixhe/cante dore nga 8 - 10 kilogram sipas kompanise ajrore dhe destinacionit me permasa te limituara per kabinen e brendeshme te avionit. 

Taksat e biletave dhe fluturimit.


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihen:

Valixhe mbi 10 kilogram. 

Shoqerues per femije apo per invalide. 


Transport

Transporti me avion te linjes!