Budapest Udhetim Individual

+355 4 2 420 892

Budapest Udhetim Individual

Pakete Turistike per udhetim individual ne Budapest, perfshihen biletat e avionit vajtje ardhje, akomodim ne hotel dhe mengjeset. Duke filuer nga 99 euro/personi bileta avioni+hotel+mengjeset ne hotel, 4 dite!
Fillon nga 99

Programi

Pakete Turistike per udhetim individual ne Budapest, perfshihen biletat e avionit vajtje ardhje, akomodim ne hotel dhe mengjeset. Duke filuer nga 99 euro/personi bileta avioni+hotel+mengjeset ne hotel, 4 dite!

Pakete individuale. 

Nisje cdo fundjave Shtune - Marte me avion direkt nga Tirana. Akomodim ne hotel me 3* me mengjeset e perfshira per 3 nete / 4 dite. 

Oferta te vecanta per festat e Nentorit, Krishtlindje, Shen Valentini, festat e Mesuesve dhe Grave.

18 - 21 Nentor

 € 169/personi - 

Rezervo

25 - 28 Nentor

 € 299/personi - 

Rezervo

28 - 30 Nentor

 € 139/personi - 

Rezervo (Oferte Speciale)

2 - 5 Dhjetor

 € 189/personi - 

Rezervo

9 - 12 Dhjetor

 € 149/personi - 

Rezervo

16 - 19 Dhjetor

 € 169/personi - 

Rezervo

23 - 26 Dhjetor

 € 299/personi - 

Rezervo

13 - 15 Shkurt

 € 99/personi - 

Rezervo

6 - 8 Mars

 € 109/personi - 

Rezervo (Oferte Speciale)

8 - 10 Mars     

 € 129/personi - 

Rezervo (Oferte Speciale)

*Shenim: Cmimet mund te kene luhatje te vogla ne vartesi te datave te ofertes, - ne vecanti datat me te aferta te skedulit! 

 


Përfshihen

Ne cmim perfshihen:

  • Biletat e avinoni vajtje - ardhje
  • Akomodim ne hotel per 3 nete
  • Mengjeset ne hotel.

Nuk Përfshihen

Nuk perfshihet asnje gje qe nuk eshte e permendur ne rubriken e "Te perfshira"


Hyrja ne hotel pas ores 14:00

Dalja nga Hoteli deri ne oren 11:00


Transport

Transporti me avion WizzAir - fluturim direkt nga Tirana - Budapest cdo te shtune - marte