Costa Brava dhe Costa Dorada - Spanje

+355 4 2 420 892

Costa Brava dhe Costa Dorada - Spanje

Pushime ne Barcelona, Costa Brava dhe Costa Dorada - Spanje, Hotele, bileta avioni dhe transport me autobus, All Inclusive.
Cmimi varjojn sipas datave 0

Programi

Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...

Pushime ne Barcelona, Costa Brava dhe Costa Dorada - Spanje, Hotele, bileta avioni dhe transport me autobus, All Inclusive.

Oferta avion+transferte+hotel

nga 17/07/2017 në 24/07/2017 Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 599.00 
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 649.00 
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 769.00 
beni kerkese...
nga 24/07/2017 në 31/07/2017 Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 679.00 
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 729.00 
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 849.00 
beni kerkese...
nga 31/07/2017 në 07/08/2017 Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 749.00 
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 799.00 
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 919.00 
beni kerkese...
nga 07/08/2017 në 14/08/2017 Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 749.00 
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 799.00 
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 919.00 
beni kerkese...
nga 14/08/2017 në 21/08/2017 Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 699.00 
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 749.00 
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 869.00 
beni kerkese...
nga 21/08/2017 në 28/08/2017 Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 659.00 
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 709.00 
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 829.00 
beni kerkese...
nga 28/08/2017 në 04/09/2017 Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 599.00 
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 649.00 
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 769.00 
beni kerkese...
nga 04/09/2017 në 11/09/2017 Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 499.00 
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 549.00 
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 669.00 
beni kerkese...
nga 11/09/2017 në 18/09/2017 Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 399.00 
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 449.00 
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 569.00 
beni kerkese...

PROGRAMI:

Dita e Parë: Nisja nga Tirana 08.00 me autobus për në Aeroportin e Shkupit. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Fluturimi Direkt Shkup - Barcelonë. Nisja në orë 18.05. Mbrritja në Barcelonë në orën 21.00. Transferta për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Darkë dhe Fjetje.

Dita e Dytë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Tretë: Në mëngjes do të nisemi për në Barcelonë për një shëtitje panoramike me Autobus dhe shoqërues Shqiptar, ku do të vizitohen: Sheshi Espana, Kodra Monjuik, Stadiumet olimpike, Mirador de Colom, Sagrada Famiglia, Gjatë pasdites, do të shëtisim do të dalim tek sheshi më qëndror i qytetit, Plaça Catalunya, vendi ku gjendet statuja e Cesk Macia. Do futemi në lagjen Gotike të Barcelonës dhe fillimisht do të vizitojmë Pallatin e Muzikës Katalanase, një vepër shumë e bukur e Louis Domenech i Montaner ndërsa më vonë do të shkojmë në sheshin Placita de la Seu ku gjendet Katedralja e Barcelonës e Shën Eulalisë. Kthimi ne Hotel gjatë pasdites.

Dita e Katërt: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Pestë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Gjashtë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Shtatë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Tetë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh. Drekë. Pasdite, vonë transferta për në Aeroportin e Barcelonës. Fluturimi Direkt Barcelonë - Shkup. Nisja nga Barcelona në orën 21.35. Mbrritja në Shkup në orën 24.20. Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

Nisja më 3, 10, 17, 24 dhe 31 Korrik, 7, 14, 21,  dhe 28 Gusht, 4 dhe 11 Shtator.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
- Fjetje 7 Netë në Hotel 2*S, 3* dhe 4*, Mëngjes, Drekë dhe Darkë në Hotel. 
- Shëtitje Panoramike në Barcelonë,
- Fluturimi Direkt Shkup - Barcelonë - Shkup.
- Një Bagazh Falas për Checkin dhe një çantë e vogël me vete.
- Transfertat vajtje Ardhje nga Tirana në Aeroportin e Shkupit dhe nga Aeroporti Barcelonës në Hotel.

Per oferte familje me femije te vegjeL na dergoni datat qe interesoheni bashke me moshat e femijeve  KETU..


Përfshihen

Ne cmim perfshihen: 

Transferta me autobus Tirane - Shkup - Tirane.

Fluturimi me avion Shkup - Barcelona - Shkup.

Transferta nga aeroporti ne Barcelone ne hotel diten e mberritjes dhe diten e kthimit.

Akomodim ne hotel sipas zgjedhjes suaj. 

 


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihet asnje gje jashte programit


Transport

Fluturimi Shkup - Barcelonë - Shkup me avion dhe Transfertat Vajtje Ardhje nga Tirana në Shkup me autobus