Hotel dhe Apartamente ne Halkidiki

+355 4 2 420 892

Hotel dhe Apartamente ne Halkidiki

Pushimet e veres ne Greqi, Hotel, Vila, Apartament, dhoma dhe shtepi me qira ne Halkidiki, Selanik, Kassandra, Pefkohori, Sithonia.
Cmimi varjojn sipas datave 0

Programi

Hotel, Vila dhe Apartamente ne Halkidiki

  • Pushimet e veres ne Greqi, Hotel, Vila, Apartamente, dhoma dhe shtepi me qira ne Halkidiki, Selanik, Kassandra, Pefkohori, Sithonia.


Bellagio Hotel 3* All Inclusive, 210 euro/personi
Duke filluar nga 23 Gusht, 5 nete / 6 dite


Alexandors Palace Hotel & Suites 5* me mengjes dhe darke, 345 euro/personi
Duke filluar nga 23 Gusht, 5 nete / 6 dite


Kassandra Palace Hotel & Spa 5* me mengjes dhe darke, 380 euro/personi
Duke filluar nga 23 Gusht, 5 nete / 6 dite


Cronwell Rahoni Park Hotel 5* me mengjes dhe darke, 520 euro/personi
Duke filluar nga 23 Gusht, 5 nete / 6 dite


Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel 5* me mengjes dhe darke, 590 euro/personi
Duke filluar nga 23 Gusht, 5 nete / 6 dite


Imperial Hotel 3* me mengjes dhe darke, 255 euro/personi
Duke filluar nga 25 Gusht, 5 nete / 6 dite


Adonis Hotel 2* me mengjes dhe darke, 195 euro/personi
Duke filluar nga 26 Gusht, 5 nete / 6 dite


Alia Palace Hotel 5* me mengjes dhe darke, 430 euro/personi
Duke filluar nga 26 Gusht, 5 nete / 6 dite


Macedonian Sun Hotel 3* me mengjes dhe darke, 455 euro/personi
Duke filluar nga 26 Gusht, 5 nete / 6 dite


*VEMENDJE!

Cmimet jane per 1 person.- (akomodimi minimal 2 persona ne 1 dhome)

Ofertat me siper jane te vlefshme psipas datave, dhe ne momentin e rezervimit duhet ri-konfirmuar disponueshmeria!

Dhomat jane te limitaura - kontaktoni tani per oferte..


Përfshihen

Ne cmim perfshihen akomodimi ne Vile, Apartament, apo Shtepi sipas zgjedhjes. 


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihet asnje gje qe nuk eshte e shprehur ne rubriken e te perfshira.


Transport

Nuk ofrohet transporti