Hotel Vila dhe Apartamente ne Korfuz

+355 4 2 420 892

Hotel Vila dhe Apartamente ne Korfuz

Hotel, Vila, apartamente, shtepi, dhe hyrje me qira, me kuzhine per gatim ne ishullin Korfuz ne Greqi, (Corfu).
Cmimi per 1 person fillon nga 185

Programi

Hotel, Vila, apartamente, shtepi, dhe hyrje me qira, me kuzhine per gatim ne ishullin Korfuz ne Greqi, (Corfu).

Hotele Vila dhe Apartamente ne Korfuz

Oferta te minutes se fundit!


Loutrouvia Hotel 2* me mengjes dhe darke, 195 euro/personi
Duke filluar nga 24 Gusht, 5 nete / 6 dite


Grande Mare Wellness Hotel 4* All Inclusive 410 euro/personi
Duke filluar nga 24 Gusht, 5 nete / 6 dite


Island Beach Resort Apartments me mengjes dhe darke 185 euro/personi
Duke filluar nga 25 Gusht, 5 nete / 6 dite


Messonghi Beach Resort 3* All Inclusive 315 euro/personi
Duke filluar nga 26 Gusht, 5 nete / 6 dite


Corfu Maris Bellos Hotel 3* me mengjes dhe darke 290 euro/personi
Duke filluar nga 27 Gusht, 5 nete / 6 dite


Magna Graecia Hotel 4* All Inclusive 375 euro/personi
Duke filluar nga 27 Gusht, 5 nete / 6 dite


Panorama Sidari Hotel 3* All Inclusive 265 euro/personi
Duke filluar nga 28 Gusht, 5 nete / 6 dite


Almyros Hotel 4* All Inclusive 325 euro/personi
Duke filluar nga 28 Gusht, 5 nete / 6 dite


Ionian Princess Club Hotel 4* me mengjes dhe darke 360 euro/personi
Duke filluar nga 29 Gusht, 5 nete / 6 dite


Corfu Belvedere Hotel 3* All Inclusive 399 euro/personi
Duke filluar nga 29 Gusht, 5 nete / 6 dite


Sunshine Corfu Hotel & Spa 4* All Inclusive 445 euro/personi
Duke filluar nga 29 Gusht, 5 nete / 6 dite


Cmimet ne ofertat e hoteleve me siper jane per 1 person, - akomodim ne dhome minimumi 2 te rritur

Ne momentin e rezervimit duhet ri-konfirmuar disponueshmeria

Dhoma te limituara!

Beni kerkese per oferte ketu...


Përfshihen

Sipas ofertes se hotelit.


Nuk Përfshihen

  • Asgje qe nuk eshte e permendur si e perfshire ne rubriken te perfshira.

Transport

Transporti nuk eshte i organizuar

Mundesia 1: me makine personale

Mundesia 2: Tirane - Sarande me autobus, Sarande - Korfuz me traget, Korfuz port - hotel me transferte, ose taksi