Lista e plote e paketave turistike individuale

+355 4 2 420 892

Lista e plote e paketave turistike individuale

Paketa turistike per udhetime individuale ku perfshihen bileta avioni hotel transfertat dhe ture opsionale per pushime plazhi kulturore dhe biznesi.
Fillon nga 99

Programi

Paketa turistike per udhetime individuale ku perfshihen bileta avioni hotel transfertat dhe ture opsionale per pushime plazhi kulturore dhe biznesi.

Keto oferta jane ideale per te gjithe qe preferojne te udhetojne te pavarur. 

Paketat perfshijne biletat e avionit vajtje-ardhje, hotel plus transfertat dhe ture opsionale qe ju mundesojne elasticitet te plote me kohen qe doni te kaloni pushimet. 

Shikoni programet me poshte per te krijuar nje ide mbi ofertat dhe na kontaktoni per nje preventiv te detajuar.

Vendi Cmimi   Bej
kerkese
Budapest Fillon nga   €  99.00 >>>
Rome Fillon nga   € 165.00 >>>
Verona Fillon nga   € 199.00 >>>
Venecia Fillon nga   € 199.00 >>>
Dubai Fillon nga   € 565.00 >>>
Maldive     >>>
Kuba     >>>
Brazil     >>>
Tajlande     >>>
Futboll     >>>
       

Përfshihen

Sipas ofertave me siper - shtypni mbi oferten qe deshironi per te pare detajet e plota!


Nuk Përfshihen

Sipas ofertave me siper - shtypni mbi oferten qe deshironi per te pare detajet e plota!


Transport

Sipas ofertave me siper - shtypni mbi oferten qe deshironi per te pare detajet e plota!