Paketa pushimesh ne Antalya

+355 4 2 420 892

Paketa pushimesh ne Antalya

Paketa pushimesh me sherbim All Inclusive ne Turqi, Antalya, Kemer, Belek, Side, Lara, Alanya, gjate gjithe veres me avion charter.
Cmimi per 1 person ne dhome dyshe 340

Programi

Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...

Paketa pushimesh me sherbim All Inclusive ne Turqi, Antalya, Kemer, Belek, Side, Lara, Alanya, gjate gjithe veres me avion charter

OFERTAT E DITES Nisje 30 Qershor - Beni kerkese KETU..

- Smartline White City Beach, All Inclusive, Alanya 435/personi Beni kerkese..

- Side Corolla Hotel, All Inclusive, Side, 457/personi. Beni kerkese..

- Nilbahir Resort Hotel & Spa, All Inclusive, Alanya, 464/personi Beni kerkese..

- Sunmelia Beach Resort, All Inclusive, Side, 423/personi Beni kerkese..

- Diamond Beach Hotel, All Inclusive, Side, 474/personi Beni kerkese..

Perfshihen, avion, transferte, hotel me sherbim All Inclusive ose Ultra All Inclusive.

Per rezervim shtypni KETU..

Asia Beach Hotel 5* - Alanya:

Zbritje 64% Nisje deri 8 Qershor, 55% Nisje 9 Qershor deri 29 Qershor dhe 40% Nisje pas 29 Qershor Për Rezervime Të Hershme Heri 15 Maj. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €628 - Bëhet €377 për person ECO/STD (3+1) për 8 netë Nisje 6 Qershor.
Çmimi Ishte €694 - Bëhet €353 për person ECO/STD (3+1) për 7 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €628 - Bëhet €384 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 10 Qershor.
Çmimi Ishte €628 - Bëhet €384 për person ECO/STD (3+1) për 6 netë Nisje 13 Qershor.
Çmimi Ishte €688 - Bëhet €424 për person ECO/STD (3+1) për 7 netë Nisje 14 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

beni kerkese KETU..    

Ghazal Resort Thalasso 5*:

Çmime të Rishikuara për qëndrim deri 11 Qershor dhe 18% Zbritje shtesë për Nisje 30 Maj deri 7 Qershor (max qëndrimi 7 netë). 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €694- Bëhet €523 për person STD (3) për 8 netë Nisje 6 Qershor.
Çmimi Ishte €786 - Bëhet €486 për person STD (3) për 7 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €799 - Bëhet €567 për person STD (3) për 6 netë Nisje 10 Qershor
Çmimi Ishte €806 - Bëhet €613 për person STD (3) për 6 netë Nisje 13 Qershor.
Çmimi Ishte €786 - Bëhet €679 për person STD (3) për 7 netë Nisje 14 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë   

beni kerkese KETU..

Siam Elegance 5* Belek :

Zbritje 48% Nisje 6 dhe 7 Qershor, 37% Nisje 8-16 Qershor, 25% Nisje 17 - 28 Qershor dhe 35% Nisje pas 28 Qershor për Rezervime të Hershme deri 30 Qershor. 2 FEMIJE FALAS
Çmimi Ishte €708 - Bëhet €508 për person STD (2+2) për 8 netë Nisje 6 Qershor.
Çmimi Ishte €786 - Bëhet €468 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €728 - Bëhet €504 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 10 Qershor.
Çmimi Ishte €748 - Bëhet €504 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 13 Qershor.
Çmimi Ishte €786 - Bëhet €553 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 14 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë

beni kerkese KETU..

Sunis Kumkoy Beach Resort & Spa 5*:

Cmime te rishikuara Për Gjithe Sezonin.
Çmimi Ishte €709 - Bëhet €815 për person STD (2) për 8 netë  Nisje 6 Qershor.
Çmimi Ishte €787 - Bëhet €737 për person STD (2) për 7 netë  Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €709 - Bëhet €678 për person STD (2) për 6 netë  Nisje 10 Qershor.
Çmimi Ishte €709 - Bëhet €678 për person STD (2) për 6 netë  Nisje 13 Qershor.
Çmimi Ishte €787 - Bëhet €757 për person STD (2) për 7 netë  Nisje 14 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë

beni kerkese KETU..

TUI MAGICLIFE JACARANDA IMPERIAL 5* - SIDE *OFERTE E RE*:

Zbritje 30% Nisje deri 28 Qershor dhe 40% Nisje pas 28 Qershor për Rezervime të Hershem deri 12 Qershor. 2 FEMIJE FALAS.
Çmimi Ishte €816 - Bëhet €641 për person STD (2+2) për 8 netë Nisje 6 Qershor.
Çmimi Ishte €912 - Bëhet €641 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €816 - Bëhet €596 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 10 Qershor.
Çmimi Ishte €816 - Bëhet €596 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 13 Qershor.
Çmimi Ishte €912 - Bëhet €661 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 14 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë  

beni kerkese KETU..

Galaxy Beach 4* - Alanya *OFERTE E RE*

Zbritje 64% Nisje 1 deri 5 Qershor, 60% Nisje 6-12 Qershor, 57% Nisje 13-19 Qershor, 55% Nisje 20-30 Qershor dhe 40% Nisje 1-4 Korrik.
Çmimi Ishte €477 - Bëhet €316 për person STD (2+2) për 8 netë Nisje 6 Qershor.
Çmimi Ishte €517 - Bëhet €299 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €477 - Bëhet €305 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 10 Qershor.
Çmimi Ishte €477 - Bëhet €312 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 13 Qershor.
Çmimi Ishte €477 - Bëhet €328 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 14 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë      

beni kerkese KETU..         

Blue Wave 4* - Alanya *OFERTE E RE*

Zbritje 40% Për Rezervime Të  Hershme Deri 15 Qershor.
Çmimi Ishte €477 - Bëhet €379 për person STD (2+2) për 8 netë Nisje 6 Qershor.
Çmimi Ishte €517 - Bëhet €356 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €477 - Bëhet €353 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 10 Qershor.
Çmimi Ishte €477 - Bëhet €353 për person STD (2+2) për 6 netë Nisje 13 Qershor.
Çmimi Ishte €477 - Bëhet €376 për person STD (2+2) për 7 netë Nisje 14 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.    

Beni kerkese KETU..

Fame Residence Goynuk 4* - Kemer *OFERTE E RE*:

Zbritje 35% për Rezervime të Hershme deri 19 Qershor.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €419 për person ECO/STD (2+2) për 8 netë Nisje 6 Qershor.
Çmimi Ishte €712 - Bëhet €394 për person ECO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €397 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 10 Qershor.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €397 për person ECO/STD (2+2) për 6 netë Nisje 13 Qershor.
Çmimi Ishte €629 - Bëhet €428 për person ECO/STD (2+2) për 7 netë Nisje 14 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë 

beni kerkese KETU..

Turquoise Hotel & SPA 5* - Side beni

Zbritje 35% për Rezervime të Hershme deri 15 Qershor.
Çmimi Ishte €787 - Bëhet €545 për person ANX/DLX (3) për 6 netë Nisje 6 Qershor.
Çmimi Ishte €900 - Bëhet €619 për person ANX/DLX (3) për 7 netë Nisje 7 Qershor.
Çmimi Ishte €787 - Bëhet €588 për person ANX/DLX (3) për 6 netë Nisje 10 Qershor.
Çmimi Ishte €787 - Bëhet €593 për person ANX/DLX (3) për 6 netë Nisje 13 Qershor.
Çmimi Ishte €787 - Bëhet €657 për person ANX/DLX (3) për 7 netë Nisje 14 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë

kerkese KETU..

 


Përfshihen

Paketa pushimesh me sherbim All Inclusive ne Turqi, Antalya, Kemer, Belek, Side, Lara, Alanya, gjate gjithe veres me avion charter


Nuk Përfshihen

Paketa pushimesh me sherbim All Inclusive ne Turqi, Antalya, Kemer, Belek, Side, Lara, Alanya, gjate gjithe veres me avion charter


Transport

Transporti me aivon charter Tirane - Antalya 

Transferte nga aeroporti i Antalyas ne hotel