Paketa Pushimesh ne Halkidiki

+355 4 2 420 892

Paketa Pushimesh ne Halkidiki

Oferta ne Greqi: Paketa pushimesh All Inclusive ne Halkidiki, Kassandra, Sithonia, Athos, Selanik, Pieria, hotele, resorte dhe transport. Duke filluar nga 4 Qershor cdo jave akomodim ne hotel 7 nete + transport vajtje/ardhje te perfshire.
Cmimi per 1 person fillon nga: 139

Programi

VEMENDJE: HOTELET NE HALKIDIKI KETE VIT JANE NE KERKESE SHUME TE LARTE - JU SUGJEROJME TE BENI REZERVIME TE HERSHME.

Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...

Oferta ne Greqi: Paketa pushimesh All Inclusive ne Halkidiki, Kassandra, Sithonia, Athos, Selanik, Pieria, hotele, resorte dhe transport. 
Duke filluar nga 4 Qershor cdo jave akomodim ne hotel 7 nete + transport vajtje/ardhje te perfshire. 

NE OFERTE!! 

Porto Carras Sithonia 5* All Inclusive supeiore (2 femije falas, 1 <3 vjec dhe 1 <12 vjec) beni kerkese KETU..

Porto Carras Meliton 5* Pension i plote deluxe (2 femije falas, 1 <3 vjec dhe 1 <12 vjec) beni kerkese KETU..

Anastasia Resort & Spa 5* Ultra All Inclusive (mosha e femijeve llogaritet deri 14 vjec) beni kerkese KETU..

Possidi Paradise Hotel 4* All Inclusive (mosha e femijeve llogaritet deri 14 vjec) beni kerkese KETU..

Dolphin Beach Hotel 3* All Inclusive (mosha e femijeve llogaritet deri 14 vjec) beni kerkese KETU..

Kassandra Palace Hotel 5* Pension i plote beni kerkese KETU..

Per ofertat beni kerkese KETU..

Paketa pushimesh ne Halkidiki

  • Akomodimi, - minimumi 2 persona te rritur per 1 dhome
  • Cmimet jane per 1 person.
  • Transporti opsional, €55 shtese per person (vajtje/ardhje me nisje nga Tirana)
  • Numri i dhomave eshte i limituar - kontaktoni menjeher per te pare disponueshmerine.

4 - 11 Qershor 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 269 / Simeon Hotel 3* All Inclusive dhome me pamje pishine

€ 270 / Kassandra Mare Hotel 3* All Inclusive dhome ekonomike

€ 275 / Golden Beach Hotel 2*+ All Inclusive dhome Apartament

€ 306 / Iris Hotel Siviri 3* All Inclusive dhome ekonomike

€ 312 / Melissa Gold Coast Hotel 2*+ All Inclusive, dhome me pamje te pjeseshme deti

€ 352 / Skion Palace Beach Hotel 4*  All Inclusive dhome bungalow me pamje te pjeseshme deti

beni kerkese KETU..

11 - 18 Qershor 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 139 / Kassandra Bay Hotel 3*+ Kriopigi/Halkidiki, dhome standarte me mengjes dhe darke

€ 169 / Torones Hotel 2*+ Sithonia Halkidiki, dhome standarte me mengjes dhe darke

€ 237 / Bellagio Hotel 3* Fourka/Halkidiki All Inclusive dhome standarte

€ 265 / Julia Hotel 3* Fourka/Halkidiki All Inclusive dhome standarte

€ 272 / Golden Beach Hotel Nea Potidea/Halkidiki - Apartament 2*+ All Inclusive 

€ 335 / Kassandra Mare Hotel 3*  Nea Potidea/Halkidiki All Inclusive dhome standarte

€ 338 / Palladium Hotel 3*+ Kassandra/Halkidiki All Inclusive dhome standarte 

€ 351 / Skion Palace Beach Hotel 4* Kassandra/Halkidiki Tre vakte Bungalow pamje kopeshti

beni kerkese KETU..

18 - 25 Qershor 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 149 / Kassandra Bay Hotel 3*+ Kriopigi/Halkidiki, dhome standarte me mengjes dhe darke

€ 187 / Adonis Hotel 2* Kriopigi/Halkidiki, dhome standarte me mengjes dhe darke

€ 276 / Bomo Club Olympic Kosma 3* Chanioti/Halkidiki All Inclusive dhome standarte

€ 327 / Golden Beach Hotel Nea Potidea/Halkidiki - Apartament 2*+ All Inclusive 

€ 346 / Melissa Gold Coast Hotel 2*+ Psakudia/Halkidiki All Inclusive, dhome me pamje te pjeseshme deti

€ 346 / Iris Hotel Siviri 3* Siviri/Halkidiki All Inclusive dhome ekonomike

€ 377 / Skion Palace Beach Hotel 4* Kassandra/Halkidiki Tre vakte Bungalow pamje kopeshti

€ 237 / Aristoteles Holiday Resort Hotel 4* Kassandra/Halkidiki All Inclusive dhome standarte pamje deti

beni kerkese KETU..

25 Qershor - 2 Korrik 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 164 / Sithonia Village Hotel 3* Sithonia/Halkidiki, dhome standarte me mengjes dhe darke

€ 169 / Torones Hotel 2*+ Sithonia Halkidiki, dhome standarte me mengjes dhe darke

€ 350 / Melissa Gold Coast Hotel 2*+ Psakudia/Halkidiki All Inclusive, dhome ekonomike

€ 346 / Iris Hotel Siviri 3* Siviri/Halkidiki All Inclusive dhome ekonomike

€ 400 / Skion Palace Beach Hotel 4* Kassandra/Halkidiki Tre vakte Bungalow pamje kopeshti

€ 480 / Akti Ouranoupoli Hotel 4* Athos/Halkidiki Tre vakte dhome standarte

beni kerkese KETU..

2 - 9 Korrik 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 249 / Iris Hotel Siviri 3* Siviri/Halkidiki dhome ekonomike me mengjes dhe darke

€ 265 / Kassandra Mare Hotel 3* Nea Potidea/Halkidiki dhome ekonomike me mengjes dhe darke

€ 295 / Julia Hotel 3* Fourka/Halkidiki All Inclusive dhome standarte

€ 346 / Iris Hotel Siviri 3* Siviri/Halkidiki All Inclusive dhome ekonomike

€ 358 / Kassandra Mare Hotel 3* Nea Potidea/Halkidiki All Inclusive dhome standarte

€ 385 / Melissa Gold Coast Hotel 2*+ Psakudia/Halkidiki All Inclusive, dhome standarte

€ 471 / Skion Palace Beach Hotel 4* Kassandra/Halkidiki Tre vakte Bungalow pamje kopeshti

beni kerkese KETU..

9 - 16 Korrik 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 191 / Kassandra Bay Hotel 3* Kriopigi/Halkidiki, dhome standarte me mengjes dhe darke

€ 205 / Sithonia Village Hotel 3* Sithonia/Halkidiki, dhome standarte me mengjes dhe darke

€ 358 / Kassandra Mare Hotel 3* Nea Potidea/Halkidiki All Inclusive dhome standarte

€ 377 / Iris Hotel Siviri 3* Siviri/Halkidiki All Inclusive dhome ekonomike

€ 391 / Melissa Gold Coast Hotel 2*+ Psakudia/Halkidiki All Inclusive, dhome standarte

€ 529 / Skion Palace Beach Hotel 4* Kassandra/Halkidiki Tre vakte Bungalow pamje kopeshti

€ 537 / Atrium Hotel 3*+ Nea Potidea/Halkidiki All Inclusive dhome standarte

beni kerkese KETU..

16 - 23 Korrik 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 207 / Forest Park Hotel 3* Kriopigi/Halkidiki, dhome standarte me mengjes dhe darke

€ 210 / Kassandra Bay Hotel 3* Kriopigi/Halkidiki, dhome standarte me mengjes dhe darke

€ 374 / Bomo Club Olympic Kosma 3* Chanioti/Halkidiki All Inclusive dhome standarte

€ 389 / Iris Hotel Siviri 3* Siviri/Halkidiki All Inclusive dhome ekonomike

€ 428 / Melissa Gold Coast Hotel 2*+ Psakudia/Halkidiki All Inclusive, dhome standarte

€ 481 / Kriopigi Beach Hotel 4* Kriopigi/Halkidiki All Inclusive dhome standarte

€ 537 / Atrium Hotel 3*+ Nea Potidea/Halkidiki All Inclusive dhome promocionale

€ 549 / Skion Palace Beach Hotel 4* Kassandra/Halkidiki Tre vakte Bungalow pamje kopeshti

beni kerkese KETU..

23 - 30 Korrik 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 214 / Sithonia Village Hotel 3* Sithonia/Halkidiki, dhome standarte me mengjes dhe darke

€ 222 / Torones Hotel 2*+ Sithonia Halkidiki, dhome standarte me mengjes dhe darke

€ 374 / Bomo Club Olympic Kosma 3* Chanioti/Halkidiki All Inclusive dhome standarte

€ 389 / Iris Hotel Siviri 3* Siviri/Halkidiki All Inclusive dhome ekonomike

€ 424 / Ioli Village Hotel Apartments 3* Pefkohori/Halkidiki All Inclsuvie dhome apartament.

€ 428 / Melissa Gold Coast Hotel 2*+ Psakudia/Halkidiki All Inclusive, dhome standarte

€ 481 / Kriopigi Beach Hotel 4* Kriopigi/Halkidiki All Inclusive dhome standarte

€ 537 / Atrium Hotel 3*+ Nea Potidea/Halkidiki All Inclusive dhome promocionale

€ 549 / Skion Palace Beach Hotel 4* Kassandra/Halkidiki Tre vakte Bungalow pamje kopeshti

beni kerkese KETU..

30 Korrik -  6 Gusht 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 214 / Sithonia Village Hotel 3* Sithonia/Halkidiki, dhome standarte me mengjes dhe darke

€ 218 / Adonis Hotel 2* Kriopigi/Halkidiki, dhome standarte me mengjes dhe darke

€ 346 / Bellagio Hotel 3* Fourka/Halkidiki All Inclusive dhome standarte

€ 389 / Iris Hotel Siviri 3* Siviri/Halkidiki All Inclusive dhome ekonomike

€ 405 / Kassandra Mare Hotel 3* Nea Potidea/Halkidiki All Inclusive dhome standarte

€ 424 / Ioli Village Hotel Apartments 3* Pefkohori/Halkidiki All Inclsuvie dhome apartament.

€ 428 / Melissa Gold Coast Hotel 2*+ Psakudia/Halkidiki All Inclusive, dhome standarte

€ 530 / Skion Palace Beach Hotel 4* Kassandra/Halkidiki Tre vakte Bungalow pamje kopeshti

€ 537 / Atrium Hotel 3*+ Nea Potidea/Halkidiki All Inclusive dhome promocionale

€ 545 / Aristoteles Holiday Resort Hotel 4* Kassandra/Halkidiki All Inclusive dhome standarte pamje deti

beni kerkese KETU..

6 - 13 Gusht 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 214 / Sithonia Village Hotel 3* Sithonia/Halkidiki, dhome standarte me mengjes dhe darke

€ 218 / Adonis Hotel 2* Kriopigi/Halkidiki, dhome standarte me mengjes dhe darke

€ 353 / Bellagio Hotel 3* Fourka/Halkidiki All Inclusive dhome standarte

€ 374 / Bomo Club Olympic Kosma 3* Chanioti/Halkidiki All Inclusive dhome standarte

€ 389 / Iris Hotel Siviri 3* Siviri/Halkidiki All Inclusive dhome ekonomike

€ 424 / Kassandra Mare Hotel 3* Nea Potidea/Halkidiki All Inclusive dhome standarte

€ 428 / Melissa Gold Coast Hotel 2*+ Psakudia/Halkidiki All Inclusive, dhome standarte

€ 530 / Skion Palace Beach Hotel 4* Kassandra/Halkidiki Tre vakte Bungalow pamje kopeshti

€ 537 / Atrium Hotel 3*+ Nea Potidea/Halkidiki All Inclusive dhome promocionale

beni kerkese KETU..

13 - 20 Gusht 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 214 / Sithonia Village Hotel 3* Sithonia/Halkidiki, dhome standarte me mengjes dhe darke

€ 218 / Adonis Hotel 2* Kriopigi/Halkidiki, dhome standarte me mengjes dhe darke

€ 310 / Julia Hotel 3* Fourka/Halkidiki, All Inclusive dhome standarte

€ 343 / Bellagio Hotel 3* Fourka/Halkidiki All Inclusive dhome standarte

€ 352 / Bomo Club Olympic Kosma 3* Chanioti/Halkidiki All Inclusive dhome standarte

€ 389 / Iris Hotel Siviri 3* Siviri/Halkidiki All Inclusive dhome ekonomike

€ 424 / Kassandra Mare Hotel 3* Nea Potidea/Halkidiki All Inclusive dhome standarte

€ 428 / Melissa Gold Coast Hotel 2*+ Psakudia/Halkidiki All Inclusive, dhome standarte

beni kerkese KETU..

20 - 27 Gusht 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 207 / Adonis Hotel 2* Kriopigi/Halkidiki, dhome standarte me mengjes dhe darke

€ 210 / Sithonia Village Hotel 3* Sithonia/Halkidiki, dhome standarte me mengjes dhe darke

€ 309 / Julia Hotel 3* Fourka/Halkidiki, All Inclusive dhome standarte

€ 332 / Bellagio Hotel 3* Fourka/Halkidiki All Inclusive dhome standarte

€ 353 / Iris Hotel Siviri 3* Siviri/Halkidiki All Inclusive dhome ekonomike

€ 367 / Kassandra Mare Hotel 3* Nea Potidea/Halkidiki All Inclusive dhome promo

€ 391 / Melissa Gold Coast Hotel 2*+ Psakudia/Halkidiki All Inclusive, dhome standarte

€ 424 / Ioli Village Hotel Apartments 3* Pefkohori/Halkidiki All Inclsuvie dhome apartament.

beni kerkese KETU..

27 Gusht - 3 Shtator 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 185 / Sithonia Village Hotel 3* Sithonia/Halkidiki, dhome standarte me mengjes dhe darke

€ 186 / Torones Hotel 2*+ Sithonia Halkidiki, dhome standarte me mengjes dhe darke

€ 265 / Bellagio Hotel 3* Fourka/Halkidiki All Inclusive dhome standarte

€ 296 / Julia Hotel 3* Fourka/Halkidiki, All Inclusive dhome standarte

€ 295 / Golden Beach Hotel - Apartament 2*+ All Inclusive (1 femije <12 vjec falas)

€ 315 / Bomo Club Olympic Kosma 3* Hanioti/Halkidiki All Inclusivedhome standarte

€ 344 / Kassandra Mare Hotel 3* Nea Potidea/Halkidiki All Inclusive dhome promo

€ 346 / Iris Hotel Siviri 3* Siviri/Halkidiki All Inclusive dhome ekonomike

beni kerkese KETU..

 

*VEMENDJE!

Transporti eshte opsional dhe kushton €55 shtese per person vajtje-ardhje me nisje nga Tirana.

Cmimet jane per 1 person.

Ofertat me siper jane te vlefshme per rezervimet brenda muajit Prill.

Dhomat jane te limitaura - kontaktoni tani per oferte!


Përfshihen

Akomodim ne hotel 7 nete / 8 dite - sipas zgjedhjes suaj

Transporti vajtje - ardhje me nisje nga Tirana (Nisja behet cdo te shtune ne darke dhe udhetohet gjate nates)

Taksat lokale.


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihet guide/shoqerues

Nuk perfshihet asnje gje qe nuk eshte specifikuar si e perfshire!


Transport

Transporoti me nisje nga Tirana cdo te shtune / u

Vendet ne mjet nuk jane te caktuara paraprakisht. 

Prioriteti i dorezimit dhe marjes se pasagjereve nga hoteli behet 1 dite para nisjes.