Paketa pushimesh ne Korfuz

+355 4 2 420 892

Paketa pushimesh ne Korfuz

Paketa pushime ne Korfuz, akomodim ne hotele, vila, apartamente me sherbim all inclusive dhe transport vajtje - ardhje gjate gjithe veres.
Cmimi per 1 person fillon nga 144

Programi

VEMENDJE: HOTELET NE KORFUZ KETE VIT JANE NE KERKESE SHUME TE LARTE - JU SUGJEROJME TE BENI REZERVIME TE HERSHME.

Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...

Paketa pushime ne Korfuz, akomodim ne hotele, vila, apartamente me sherbim all inclusive dhe transport vajtje - ardhje gjate gjithe veres.

NE OFERTE!!

Aquis Sandy Beach Resort 4* - All Inclusive.

Sherbimi All Inclusive (tre vakte bufe ne restorantin kryesor + pijet freskuese dhe alkolike ne barin e pishines, + 1 darke a'la carte.

  • 1 femije <12 vjec i shoqeruar me 2 te rritur FALAS. 
  • Animacione per te rritur
  • Animacione per femije
  • Klub femijesh
  • Pishina per te rritur dhe rreshqitese per femije. 

Per oferte te Aquis Sandy Beach beni kerkese KETU..

Paketa pushimesh ne Korfuz

  • Cmimet e ofertave jane per 1 person.
  • Akomodimi, - minimumi 2 persona per 1 dhome
  • Transporti opsional, €55 shtese per person (vajtje/ardhje me nisje nga Tirana)
  • Numri i dhomave eshte i limituar - kontaktoni menjeher per te pare disponueshmerine.

9 - 16 Qershor / 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 144 / Alexandra Resort Apartments Aparthotel 3* dhome standarte me mengjes dhe darke

€ 209 / Evi Ariti Apartments - Benitses/Korfuz, dhome apartament me mengjes dhe darke

€ 170 / Panorama Hotel Sidari 3* Sidari/Korfuz, All Inclusive dhome standarte

€ 255 / Hellinis Hotel 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome dyshe promocionale

€ 285 / Grande Mare Wellness Hotel 4* Dassia/Korfuz, All Inclusive, dhome pamje deti

€ 319 / Alkionis Hotel 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

€ 307 / Gemini Hotel 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome promocionale

€ 356 / Messonghi Beach Resort 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome pamje deti

beni kerkese KETU..

16 - 23 Qershor / 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 191 / Prassino Nissi Hotel 2* - Korfuz dhome standarte me mengjes dhe darke.

€ 191 / Alexandra Resort Apartments Aparthotel 3* dhome standarte me mengjes dhe darke

€ 176 / Panorama Hotel Sidari 3* Sidari/Korfuz, All Inclusive dome standarte

€ 358 / Grande Mare Wellness Hotel 4* Dassia/Korfuz, All Inclusive, dhome pamje deti

€ 366 / Alkionis Hotel 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

€ 370 / Messonghi Beach Resort 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome pamje deti

€ 375 / Magna Graecia Hotel 4* Dassia/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

€ 395 / Ionian Princess Club Hotel 4* Acharavi/Korfuz All Inclusive dhome superiore

beni kerkese KETU..

23 - 30 Qershor / 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 191 / Prassino Nissi Hotel 2* - Korfuz dhome standarte me mengjes dhe darke.

€ 191 / Alexandra Resort Apartments Aparthotel 3* dhome standarte me mengjes dhe darke

€ 187 / Panorama Hotel Sidari 3* Sidari/Korfuz, Tre vakte te perfshira, dhome standarte

€ 366 / Alkionis Hotel 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

€ 375 / Gemini Hotel 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome promocionale

€ 395 / Grande Mare Wellness Hotel 4* Dassia/Korfuz, All Inclusive, dhome pamje det

€ 405 / Messonghi Beach Resort 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome pamje deti

€ 427 / Magna Graecia Hotel 4* Dassia/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

beni kerkese KETU..

30 Qershor - 7 Korrik / 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 234 / Alexandra Resort Apartments Aparthotel 3* dhome studio me mengjes dhe darke

€ 236 / Evi Ariti Apartments - Benitses/Korfuz, dhome studio me mengjes dhe darke

€ 390 / Gemini Hotel 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome promocionale

€ 405 / Panorama Hotel Sidari 3* Sidari/Korfuz, Tre vakte te perfshira, dhome studio

€ 417 / Alexandros Hotel 4* Perama/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

€ 465 / Messonghi Beach Resort 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome pamje deti

€ 483 / Ionian Princess Club Hotel 4* Acharavi/Korfuz All Inclusive dhome superiore

€ 483 / Paleo Art Nouveau Hotel 4* Paleokastrica/Korfuz, All Inclusive dhome standarte

beni kerkese KETU..

7 - 14 Korrik / 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 241 / Evi Ariti Apartments - Benitses/Korfuz, dhome studio me mengjes dhe darke

€ 241 / Alexandra Resort Apartments Aparthotel 3* dhome studio me mengjes dhe darke

€ 413 / Alkionis Hotel 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

€ 420 / Alexandros Hotel 4* Perama/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

€ 423 / Gemini Hotel 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome promocionale

€ 439 / Panorama Sidari Hotel 3* Sidari/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

€ 447 / Messonghi Beach Resort 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome pamje deti

€ 486 / Corfu Belvedere Hotel 3* Benitses/Korfuz, All Inclusive, dhome promocionale

beni kerkese KETU..

14 - 21 Korrik / 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 253 / Evi Ariti Apartments - Benitses/Korfuz, dhome studio me mengjes dhe darke

€ 258 / Alexandra Resort Apartments Aparthotel 3* dhome studio me mengjes dhe darke

€ 420 / Alexandros Hotel 4* Perama/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

€ 439 / Panorama Sidari Hotel 3* Sidari/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

€ 400 / Alkionis Hotel 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

€ 386 / Hellinis Hotel 3* Kanoni/Korfuz, Al Inclusive, dhome promocionale

€ 467 / Gemini Hotel 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome promocionale

€ 475 / Messonghi Beach Resort 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome pamje deti

beni kerkese KETU..

21 - 28 Korrik / 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 257 / Evi Ariti Apartments - Benitses/Korfuz, dhome studio me mengjes dhe darke

€ 265 / Alexandra Resort Apartments Aparthotel 3* dhome studio me mengjes dhe darke

€ 381 / Hellinis Hotel 3* Kanoni/Korfuz, Al Inclusive, dhome promocionale

€ 439 / Panorama Sidari Hotel 3* Sidari/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

€ 455 / Alkionis Hotel 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

€ 453 / Alexandros Hotel 4* Perama/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

€ 467 / Gemini Hotel 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome promocionale

€ 485 / Messonghi Beach Resort 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome pamje deti

beni kerkese KETU..

28 Korrik - 4 Gusht / 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 264 / Evi Ariti Apartments - Benitses/Korfuz, dhome studio me mengjes dhe darke

€ 269 / Alexandra Resort Apartments Aparthotel 3* dhome studio me mengjes dhe darke

€ 439 / Panorama Sidari Hotel 3* Sidari/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

€ 455 / Alkionis Hotel 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

€ 469 / Alexandros Hotel 4* Perama/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

€ 495 / Gemini Hotel 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome promocionale

€ 499 / Messonghi Beach Resort 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome pamje deti

beni kerkese KETU..

4 - 11 Gusht / 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 273 / Evi Ariti Apartments - Benitses/Korfuz, dhome studio me mengjes dhe darke

€ 277 / Alexandra Resort Apartments Aparthotel 3* dhome studio me mengjes dhe darke

€ 418 / Hellinis Hotel 3* Kanoni/Korfuz, Al Inclusive, dhome promocionale

€ 385 / Panorama Sidari Hotel 3* Sidari/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

€ 450 / Alkionis Hotel 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

€ 459 / Alexandros Hotel 4* Perama/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

beni kerkese KETU..

11 - 18 Gusht / 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 273 / Evi Ariti Apartments - Benitses/Korfuz, dhome studio me mengjes dhe darke

€ 277 / Alexandra Resort Apartments Aparthotel 3* dhome studio me mengjes dhe darke

€ 418 / Hellinis Hotel 3* Kanoni/Korfuz, Al Inclusive, dhome promocionale

€ 385 / Panorama Sidari Hotel 3* Sidari/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

€ 450 / Alkionis Hotel 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

€ 459 / Alexandros Hotel 4* Perama/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

beni kerkese KETU..

18 - 25 Gusht / 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 273 / Evi Ariti Apartments - Benitses/Korfuz, dhome studio me mengjes dhe darke

€ 277 / Alexandra Resort Apartments Aparthotel 3* dhome studio me mengjes dhe darke

€ 409 / Hellinis Hotel 3* Kanoni/Korfuz, Al Inclusive, dhome standarte.

€ 411 / Panorama Sidari Hotel 3* Sidari/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

€ 450 / Alkionis Hotel 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

€ 459 / Alexandros Hotel 4* Perama/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

€ 480 / Corfu Belvedere Hotel 3* Benitses/Korfuz, All Inclusive, dhome comfort,

€ 529 / Messonghi Beach Resort 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome pamje deti

beni kerkese KETU..

25 - 1 Shtator / 8 dite, beni kerkese KETU..

€ 256 / Evi Ariti Apartments - Benitses/Korfuz, dhome studio me mengjes dhe darke

€ 257 / Alkionis Hotel 3* Moraitika/Korfuz, dhome standarte me mengjes dhe darke

€ 385 / Alkionis Hotel 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

€ 389 / Panorama Sidari Hotel 3* Sidari/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte

€ 436 / Angelina Hotel 3* Sidari/Korfuz, Tre vakte te perfshira, dhome studio

€ 478 / Corfu Belvedere Hotel 3* Benitses/Korfuz, All Inclusive, dhome comfort,

€ 485 / Almyros Hotel 4* Sidari/Korfuz, All Inclusive, dhome standarte.

€ 486 / Ionian Princess Club Hotel 4* Acharavi/Korfuz, All Inclusive, dhome superiore

€ 492 / Messonghi Beach Resort 3* Moraitika/Korfuz, All Inclusive, dhome pamje deti.

beni kerkese KETU..

 

*VEMENDJE! - kur beni rezervimin meret per baze cmimi i publikuar ne daten qe zgjidhni,

*Per rezervim duhet bere kerkese per rezervim - dhomat jane te limituara!


Përfshihen

Perfshihen akomodimi ne hotel sipas datave te caktuara.

Sherbimi ne hotel sipas zgjedhjes suaj


Nuk Përfshihen

Në cmim nuk përfshihet

Transporti vajtje - ardhje me nisje nje nate me pare nga Tirana/ 

asnje gje qe nuk eshte e permendur specifikisht si e perfshire ne pakete.


Transport

Transporti me autobuz komod / me