Paketa pushimesh ne Zakynthos

+355 4 2 420 892

Paketa pushimesh ne Zakynthos

Paketa, pushime ne Zakynthos, hotele, resorte, sherbim all inclusive, transport me autobus, Shetitje ne Zante, Laganas, Tsivili, Vasiliki etj.
Cmimi per 1 person fillon nga 144

Programi

Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...

Paketa, pushime ne Zakynthos, hotele, resorte, sherbim all inclusive, transport me autobus, Shetitje ne Zante, Laganas, Tsivili, Vasiliki etj.

OFERTAT NE ZAKYNTHOS

€75/personi ->Transporti  vajtje ardhje me nisje nga Tirana (1 nate me para dates se hyrjes ne hotel)

Akomodim ne hotel sipas ofertes qe zgjidhni

Cmimet e hoteleve jane per 1 person ne dhome dyshe! (minimumi 2 persona te rritur ne 1 dhome)

Dhomat jane te limituara - disponueshmeria duhet verifikuar ne momentin e kerkeses!

10 - 17 Qershor:

€ 144 - Letsos Hotel Annex 2* - mengjes dhe darke

€ 180 - Matilda Hotel 4* - mengjes dhe darke

€ 203 - Timotheos Studios Apartments - mengjes dhe darke

€ 218 - Georgina Inn Hotel 2* - mengjes dhe darke

€ 320 - Palazzo Di Zante Hotel & Water Park 4* - All Inclusive

€ 323 - Zante Royal Resort and Water Park 4* All Inclusive

€ 388 - Exotica Hotel by Zante Plaza 4* - All Inclusive

Per kerkese shtyp KETU..

17 - 24 Qershor: 

€ 144 - Letsos Hotel Annex 2* - mengjes dhe darke

€ 218 - Georgina Inn Hotel 2* - mengjes dhe darke

€ 235 - Matilda Hotel 4* - mengjes dhe darke

€ 393 - Planos Beach Hotel 3* - All Inclusive

€ 517 - Meandros Boutique Hotel & Spa 4* - mengjes dhe darke

Per kerkese shtyp KETU..

24 Qershor - 1 Korrik:

€ 144 - Letsos Hotel Annex 3* - mengjes dhe darke

€ 218 - Georgina Inn Hotel 2* - mengjes dhe darke

€ 470 - Exotica Hotel by Zante Plaza 4* - All Inclusive

€ 1400 - Caravel Suites Hotel 5* - Ultra All Inclusive

Per kerkese shtyp KETU..

1 - 8 Korrik:

€ 265 - Georgina Inn Hotel 2* - mengjes dhe darke

€ 288 - Timotheos Studios Apartments - mengjes dhe darke

€ 432 - Canadian Hotel 3* - mengjes dhe darke

€ 443 - Zante Royal Resort and Water Park 4* All Inclusive

€ 471 - Sunrise Hotel 3* - All Inclusive

Per kerkese shtyp KETU..

8 - 15 Korrik:

€ 187 - Letsos Hotel 3* - mengjes dhe darke

€ 265 - Georgina Inn Hotel 2* - mengjes dhe darke

€ 393 - Piccadilly Apartments - mengjes dhe darke

€ 432 - Canadian Hotel 3* - mengjes dhe darke

€ 445 - Zante Royal Resort and Water Park 4* All Inclusive

€ 471 - Sunrise Hotel 3* - All Inclusive

Per kerkese shtyp KETU..

15 - 22 Korrik:

€ 265 - Georgina Inn Hotel 3* - mengjes dhe darke

€ 432 - Canadian Hotel 3* - mengjes dhe darke

€ 471 - Sunrise Hotel 3* - All Inclusive

€ 482 - Planos Beach Hotel 3* - All Inclusive

€ 490 - Keri Village By Zante 4* - All Inclusive

€ 490 - Zante Royal Resort and Water Park 4* All Inclusive

Per kerkese shtyp KETU..

22 - 29 Korrik:

€ 265 - Georgina Inn Hotel 3* - mengjes dhe darke

€ 432 - Canadian Hotel 3* - mengjes dhe darke

€ 471 - Sunrise Hotel 3* - All Inclusive

€ 482 - Planos Beach Hotel 3* - All Inclusive

€ 490 - Keri Village By Zante 4* - All Inclusive

€ 498 - Zante Royal Resort & Water Park 4* - All Inclusive

Per kerkese shtyp KETU..

29 Korrik - 5 Gusht:

€ 265 - Georgina Inn Hotel 3* - mengjes dhe darke

€ 436 - Canadian Hotel 3* - mengjes dhe darke

€ 538 - Zante Royal Resort & Water Park 4* - All Inclusive

€ 615 - Palazzo Di Zante Hotel & Water Park - All Inclusive

€ 630 - Tsivili Palazetto Hotel 4* -mengjes dhe darke

€ 677 - Exotica Hotel By Zante 4* - All Inclusive

Per kerkese shtyp KETU..

1 - 8 Gusht:

€ 265 - Georgina Inn Hotel 3* - mengjes dhe darke

€ 440 - Canadian Hotel 3* - mengjes dhe darke

€ 510 - Pantheon Hotel 3* - mengjes dhe darke

€ 568 - Zante Royal Resort & Water Park 4* - All Inclusive

€ 615 - Palazzo Di Zante Hotel & Water Park - All Inclusive

€ 630 - Tsivili Palazetto Hotel 4* -mengjes dhe darke

€ 677 - Exotica Hotel By Zante 4* - All Inclusive

Per kerkese shtyp KETU..

5 - 12 Gusht:

€ 265 - Georgina Inn Hotel 3* - mengjes dhe darke

€ 440 - Canadian Hotel 3* - mengjes dhe darke

€ 510 - Pantheon Hotel 3* - mengjes dhe darke

€ 568 - Zante Royal Resort & Water Park 4* - All Inclusive

€ 615 - Palazzo Di Zante Hotel & Water Park - All Inclusive

€ 630 - Tsivili Palazetto Hotel 4* -mengjes dhe darke

€ 677 - Exotica Hotel By Zante 4* - All Inclusive

Per kerkese shtyp KETU..

8 - 15 Gusht:

€ 265 - Georgina Inn Hotel 3* - mengjes dhe darke

€ 440 - Canadian Hotel 3* - mengjes dhe darke

€ 510 - Pantheon Hotel 3* - mengjes dhe darke

€ 568 - Zante Royal Resort & Water Park 4* - All Inclusive

€ 615 - Palazzo Di Zante Hotel & Water Park - All Inclusive

€ 630 - Tsivili Palazetto Hotel 4* -mengjes dhe darke

€ 677 - Exotica Hotel By Zante 4* - All Inclusive

Per kerkese shtyp KETU..

12 - 19 Gusht:

€ 265 - Georgina Inn Hotel 3* - mengjes dhe darke

€ 440 - Canadian Hotel 3* - mengjes dhe darke

€ 510 - Pantheon Hotel 3* - mengjes dhe darke

€ 568 - Zante Royal Resort & Water Park 4* - All Inclusive

€ 615 - Palazzo Di Zante Hotel & Water Park - All Inclusive

€ 630 - Tsivili Palazetto Hotel 4* -mengjes dhe darke

€ 677 - Exotica Hotel By Zante 4* - All Inclusive

Per kerkese shtyp KETU..

15 - 22 Gusht:

€ 265 - Georgina Inn Hotel 3* - mengjes dhe darke

€ 440 - Canadian Hotel 3* - mengjes dhe darke

€ 510 - Pantheon Hotel 3* - mengjes dhe darke

€ 568 - Zante Royal Resort & Water Park 4* - All Inclusive

€ 615 - Palazzo Di Zante Hotel & Water Park - All Inclusive

€ 630 - Tsivili Palazetto Hotel 4* -mengjes dhe darke

€ 677 - Exotica Hotel By Zante 4* - All Inclusive

Per kerkese shtyp KETU..

19 - 26 Gusht:

€ 265 - Georgina Inn Hotel 3* - mengjes dhe darke

€ 440 - Canadian Hotel 3* - mengjes dhe darke

€ 471 - Sunrise Hotel 3* - All Inclusive

€ 475 - Mabely Grand Hotel 5* - mengjes dhe darke (eko)

€ 550 - Zante Royal Resort & Water Park 4* - All Inclusive

€ 615 - Palazzo Di Zante Hotel & Water Park - All Inclusive

€ 630 - Tsivili Palazetto Hotel 4* -mengjes dhe darke

€ 677 - Exotica Hotel By Zante 4* - All Inclusive

Per kerkese shtyp KETU..

22 - 29 Gusht:

€ 258 - Georgina Inn Hotel 3* - mengjes dhe darke

€ 286 - Timothse Stusios Apartments - mengjes dhe darke

€ 390 - Piccadilly Apartments - me mengjes dhe darke

€ 416 - Canadian Hotel 3* - mengjes dhe darke (eko)

€ 440 - Zante Royal Resort & Water Park 4* - All Inclusive

€ 470 - Planos Beach Hotel 3* - All Inclusive

€ 565 - Tsivili Palazetto Hotel 4* -mengjes dhe darke

Per kerkese shtyp KETU..

 

*VEMENDJE! - kur beni rezervimin meret per baze cmimi i publikuar ne daten qe zgjidhni, - jo cmimi i fiksuar sipas ofertes me te lire! - Nese rezervoni oferten me te lire, meret per baze cmimi i fiksuar ne oferte!


Përfshihen

Akomodim ne hotel sipas datave te zgjedhura

Transporti vajtje - ardhje me nisje nga Tirana


Nuk Përfshihen

Nuk eshte e perfshire asgje qe nuk eshte e permendur si e tille ne pjesen e "te perfshira"


Transport

Transporoti me nisje nga Tirana cdo te marte dhe te djele / m

Vendet ne mjet nuk jane te caktuara paraprakisht. 

Prioriteti i dorezimit dhe marjes se pasagjereve nga hoteli behet 1 dite para nisjes.