Pushime ne Kuba (Cuba)

+355 4 2 420 892

Pushime ne Kuba (Cuba)

Pushime ne Kuba (Cuba), Hotele, resorte me sherbim All inclusive ne Varadero, vizita ne Havana, bileta avioni, hotel, transferta te perfshira
Fillon nga 869

Programi

Pushime ne Kuba (Cuba), Hotele, resorte me sherbim All inclusive ne Varadero, vizita ne Havana, bileta avioni, hotel, transferta te perfshira

Ofertat per nisje nga Milano ne datat 4, 11 e 18 Dhjetor

VARADERO - KUBA - PLAZH

HOTEL SUN BEACH 3*
All Inclusive - Standard Room............ € 1049.00!!

MEMORIES VARADERO 5*
All Inclusive - Standard Room............. € 1099.00!!

STARFISH VARADERO 3*
All Inclusive - Standard Room............. € 1129.00!!

GRAND MEMORIES VARADERO 5*
All Inclusive - Standard Room............. € 1239.00!!

BARCELO' SOLYMAR 4*SUP
All Inclusive - Superior Room............... € 1299.00!!

BARCELO' ARENAS BLANCAS 4*
All Inclusive - Superior Room................ € 1299.00!!

KERKO PREVENTIV


OFERTAT PER KRISHTLINDJE DHE VITI I RI

HAVANA + VARADERO

Nisja nga Milano 20 Dhjetor - 1 Janar 

3 Nete ne Havana + 9 Nete ne Varadero

Havana, - akomodim ne hotel Memories Miramae me mengjes te perfshire

Varadero, - akomodim ne hotel Grand Memories Varadero me All Inclusive

Cmimi €2500/personi (akomodim ne dhome dyshe minimumi)

Oferta perfshin:

  1. Fluturim direkt nga Milano vajtje-ardhje
  2. Te gjitha transfertat
  3. Akomodim ne hotel sipas ofertes me siper
  4. Asistence lokale
  5. Viza per shtetasit shqiptar qe nxirret nga agjensia

KERKO PREVENTIV