Rome Udhetim individual

+355 4 2 420 892

Rome Udhetim individual

Rome Udhetim Individual ku perfshihen bileta e avioni vajtje-ardhe dhe akomodim ne hotel gjate gjithe vitit, duke filluar nga €165/personi
Fillon nga 165

Programi

Rome Udhetim Individual ku perfshihen bileta e avioni vajtje-ardhe dhe akomodim ne hotel gjate gjithe vitit,

Duke filluar nga €165

Pakete per udhetim individual ne Rome gjate gjithe vitit, avion dhe hotel me mengjes te perfshire. 

Udhetimi eshte pa shoqerues, - ne momentin e rezervimit agjensia ju ofron nje udhezues per vendet qe mund te vizitohen gjate qendrimit tuaj ne Rome. 

Oferta te vecanta per festat e Nentorit, Krishtlindje, Shen Valentini, festat e Mesuesve dhe Grave.

 

1 - 3  Dhjetor

 € 230/personi - 

Rezervo

8 - 10 Dhjetor 

 € 200/personi - 

Rezervo

15 - 17 Dhjetor 

 € 170/personi - 

Rezervo

22 - 24 Dhjetor 

 € 295/personi - 

Rezervo

24 - 26 Dhjetor

 € 265/personi - 

Rezervo

29 Dec - 1 Jan 

 € 270/personi - 

Rezervo

05 - 07 janar    

 € 245/personi - 

Rezervo

02 - 04  Shkurt 

 € 165/personi - 

Rezervo

14 - 16 Shkurt  

 € 185/personi - 

Rezervo

07 - 09  Mars   

 € 165/personi - 

Rezervo

31 Mars - 02 Prill

 € 240/personi - 

Rezervo

*Shenim: Cmimet mund te kene luhatje te vogla ne vartesi te datave te ofertes, - ne vecanti datat me te aferta te skedulit! 


Përfshihen

Bileta avioni vajtje-ardhje

Akomodim ne hotel ne 3* ose me shume!

Mengjeset ne hotel


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihen transferta aeroport - hotel, drekat, guide, taksa turistike.


Transport

Udhetimi me avion vajtje-ardhje / me akomodim ne hotel 3* dhe mengjeset duke filluar nga 165 euro per person