Venecia Udhetim Individual

+355 4 2 420 892

Venecia Udhetim Individual

Venecia Udhetim Individual, Hotel me mengjes, bileta avioni dhe mundesi per guide lokale, duke filluar nga €199/personi
Fillon nga 199

Programi

Udhetim Individual ne Venecia ku perfshihen bileta e avioni vajtje-ardhe dhe akomodim ne hotel gjate gjithe vitit

Duke filluar nga 199 euro/personi

Pakete per udhetim individual gjate gjithe vitit, avion + hotel me mengjes te perfshire. 

Udhetimi eshte pa shoqerues, - ne momentin e rezervimit agjensia ju ofron nje udhezues per vendet qe mund te vizitohen gjate qendrimit tuaj ne Venecia. 

Oferta te vecanta per festat e Nentorit, Krishtlindje, Shen Valentini, festat e Mesuesve dhe Grave

 

02 - 04 Dhjetor

 € 199/personi - 

Rezervo

09 - 11 Dhjetor

 € 255/personi - 

Rezervo

16 - 18 Dhjetor

 € 210/personi - 

Rezervo

24 - 26 Dhjetor

 € 299/personi - 

Rezervo

31 Dhjetor - 02 Janar

 € 355/personi - 

Rezervo

13 - 15 Shkurt

 € 220/personi - 

Rezervo


Përfshihen

Perfshihen bileta avioni vajtje-ardhje

Akomodim ne hotel 3* ose me teper

Mengjeset ne hotel


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihen transferta aeroport-hotel, shoqerues, drekat dhe taksa turistike.


Transport

Udhetimi me avion vajtje-ardhje / me akomodim ne hotel 3* dhe mengjeset duke filluar nga 199 euro per person