Verona Udhetim Individual

+355 4 2 420 892

Verona Udhetim Individual

Verona Udhetim Individual ku perfshihen bileta e avioni vajtje-ardhe dhe akomodim ne hotel gjate gjithe vitit.
Fillon nga 179

Programi

Verona Udhetim Individual ku perfshihen bileta e avioni vajtje-ardhe dhe akomodim ne hotel gjate gjithe vitit

Duke filluar nga 179 euro/personi

Pakete per udhetim individual ne Rome gjate gjithe vitit, avion dhe hotel me mengjes te perfshire. 

Udhetimi eshte pa shoqerues, - ne momentin e rezervimit agjensia ju ofron nje udhezues per vendet qe mund te vizitohen gjate qendrimit tuaj ne Rome. 

Oferta te vecanta per festat e Nentorit, Krishtlindje, Shen Valentini, festat e Mesuesve dhe Grave. 

 

23 - 26 Dhjetor

 € 355/personi - 

Rezervo

30 Dhjetor - 2 Janar

 € 310/personi - 

Rezervo

19 - 22 Janar

 € 230/personi - 

Rezervo

26 - 29 Janar

 € 220/personi - 

Rezervo

09 - 12 Shkurt

 € 230/personi - 

Rezervo

12 - 14 Shkurt

 € 195/personi - 

Rezervo

07 - 09 Mars           

 € 199/personi - 

Rezervo

31 Mas - 02 Prill     

 € 179/personi - 

Rezervo


Përfshihen

Perfshihen bileta avioni vajtje-ardhje

Akomodim ne hotel 3* ose me teper

Mengjeset ne hotel


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihen transferta aeroport-hotel, shoqerues, drekat dhe taksa turistike.


Transport

Udhetimi me avion vajtje-ardhje / me akomodim ne hotel 3* dhe mengjeset duke filluar nga 179 euro per person