Vila dhe Apartamente ne Zakynthos

+355 4 2 420 892

Vila dhe Apartamente ne Zakynthos

Vila dhe Apartamente me kuzhine per te gatuar ne Zakynthos, Pushimet e veres ne Greqi, Hotele, Vila, Apartamente, Studio, Resorte, plazh, det, 
Cmimi varjojn sipas datave 0

Programi

OFERTAT NE ZAKYNTHOS

Cmimet e apartamenteve jane total per 8 dite, 2 te rritur + 2 femije nen 12 vjec.

€75/personi ->Transporti vajtje ardhje me nisje nga Tirana (1 nate me para dates se hyrjes ne hotel)

Akomodim ne hotel sipas ofertes qe zgjidhni

Dhomat jane te limituara - disponueshmeria duhet verifikuar ne momentin e kerkeses!

10 - 17 Qershor: Per kerkese shtyp KETU..

€ 179 - Capriccio Studios Apartments - Argasi/Zakynthos, Dhome studio

€ 436 - Anemomilos Studios Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament 2 dhoma

€ 459 - Alykes Park Boungalows Apartments - Alykes/Zakynthos, Apartament 2 dhoma

€ 522 - Georgina Inn Hotel 3* - Agios Sostis / Zakynthos, Dhome studio

€ 584 - Canadin Hotel 3* - Laganas/Zakynthos, Apartament 1 dhome.

€ 596 - Villa Old Alykanas Villa - Isl/Zakynthos, Apartament panoramik pamje deti

€ 726 - Mimis Studios Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament.

€ 727 - Piccadily Apartments - Isl/Zakynthos, Apartament me mengjes dhe darke!

17 - 24 Qershor: Per kerkese shtyp KETU..

€ 179 - Capriccio Studios Apartments - Argasi/Zakynthos, Dhome studio

€ 358 - Remezzo Studios & Apartments - Isl/Zakynthos, Apartament.

€ 436 - Anemomilos Studios Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament 2 dhoma

€ 506 - Alykes Park Boungalows Apartments - Alykes/Zakynthos, Apartament 2 dhoma

€ 522 - Georgina Inn Hotel 3* - Agios Sostis / Zakynthos, Dhome studio

€ 584 - Canadin Hotel 3* - Laganas/Zakynthos, Apartament 1 dhome.

€ 669 - Villa Old Alykanas Villa - Isl/Zakynthos, Apartament panoramik pamje deti

€ 794 - Piccadily Apartments - Isl/Zakynthos, Apartament me mengjes dhe darke!

€ 833 - Mimis Studios Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament.

24 Qershor - 1 Korrik: Per kerkese shtyp KETU..

€ 179 - Capriccio Studios Apartments - Argasi/Zakynthos, Dhome studio

€ 436 - Anemomilos Studios Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament 2 dhoma

€ 506 - Alykes Park Boungalows Apartments - Alykes/Zakynthos, Apartament 2 dhoma

€ 522 - Georgina Inn Hotel 3* - Agios Sostis / Zakynthos, Dhome studio

€ 669 - Villa Old Alykanas Villa - Isl/Zakynthos, Apartament panoramik pamje deti

€ 794 - Piccadily Apartments - Isl/Zakynthos, Apartament me mengjes dhe darke!

€ 833 - Mimis Studios Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament.

1 - 8 Korrik: Per kerkese shtyp KETU..

€ 304 - Capriccio Studios Apartments - Argasi/Zakynthos, Dhome studio

€ 599 - Alykes Park Boungalows Apartments - Alykes/Zakynthos, Apartament 2 dhoma

€ 607 - Georgina Inn Hotel 3* - Agios Sostis / Zakynthos, Dhome studio

€ 700 - Anemomilos Studios Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament 2 dhoma

€ 708 - Villa Old Alykanas Villa - Isl/Zakynthos, Apartament panoramik pamje deti

€ 895 - Denise Beach Hotel 3* - Isl/Zakynthos, Apartament familjar, me mengjes dhe darke!

€ 999 - Mimis Studios Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament.

8 - 15 Korrik: Per kerkese shtyp KETU..

€ 304 - Capriccio Studios Apartments - Argasi/Zakynthos, Dhome studio

€ 607 - Georgina Inn Hotel 3* - Agios Sostis / Zakynthos, Dhome studio

€ 700 - Anemomilos Studios Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament 2 dhoma

€ 708 - Villa Old Alykanas Villa - Isl/Zakynthos, Apartament panoramik pamje deti

€ 809 - Arazzo Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament me 2 dhoma.

€ 895 - Denise Beach Hotel 3* - Isl/Zakynthos, Apartament familjar, me mengjes dhe darke!

€ 999 - Mimis Studios Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament.

15 - 22 Korrik: Per kerkese shtyp KETU..

€ 437 - Capriccio Studios Apartments - Argasi/Zakynthos, Dhome studio

€ 607 - Georgina Inn Hotel 3* - Agios Sostis / Zakynthos, Dhome studio

€ 700 - Anemomilos Studios Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament 2 dhoma

€ 809 - Arazzo Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament me 2 dhoma.

€ 815 - Villa Old Alykanas Villa - Isl/Zakynthos, Apartament panoramik pamje deti

€ 935 - Denise Beach Hotel 3* - Isl/Zakynthos, Apartament familjar, me mengjes dhe darke!

€ 999 - Mimis Studios Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament.

22 - 29 Korrik: Per kerkese shtyp KETU..

€ 459 - Capriccio Studios Apartments - Argasi/Zakynthos, Dhome studio

€ 607 - Georgina Inn Hotel 3* - Agios Sostis / Zakynthos, Dhome studio

€ 700 - Anemomilos Studios Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament 2 dhoma

€ 809 - Arazzo Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament me 2 dhoma.

€ 833 - Villa Old Alykanas Villa - Isl/Zakynthos, Apartament panoramik pamje deti

€ 942 - Denise Beach Hotel 3* - Isl/Zakynthos, Apartament familjar, me mengjes dhe darke!

€ 999 - Mimis Studios Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament.

29 Korrik - 5 Gusht: Per kerkese shtyp KETU..

€ 513 - Capriccio Studios Apartments - Argasi/Zakynthos, Dhome studio

€ 607 - Georgina Inn Hotel 3* - Agios Sostis / Zakynthos, Dhome studio

€ 700 - Anemomilos Studios Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament 2 dhoma

€ 833 - Villa Old Alykanas Villa - Isl/Zakynthos, Apartament panoramik pamje deti

€ 845 - Arazzo Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament me 2 dhoma.

€ 990 - Denise Beach Hotel 3* - Isl/Zakynthos, Apartament familjar, me mengjes dhe darke!

1 - 8 Gusht: Per kerkese shtyp KETU..

€ 553 - Capriccio Studios Apartments - Argasi/Zakynthos, Dhome studio

€ 607 - Georgina Inn Hotel 3* - Agios Sostis / Zakynthos, Dhome studio

€ 700 - Anemomilos Studios Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament 2 dhoma

€ 833 - Villa Old Alykanas Villa - Isl/Zakynthos, Apartament panoramik pamje deti

€ 872 - Arazzo Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament me 2 dhoma.

€ 999 - Denise Beach Hotel 3* - Isl/Zakynthos, Apartament familjar, me mengjes dhe darke!

5 - 12 Gusht: Per kerkese shtyp KETU..

€ 553 - Capriccio Studios Apartments - Argasi/Zakynthos, Dhome studio

€ 607 - Georgina Inn Hotel 3* - Agios Sostis / Zakynthos, Dhome studio

€ 700 - Anemomilos Studios Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament 2 dhoma

€ 833 - Villa Old Alykanas Villa - Isl/Zakynthos, Apartament panoramik pamje deti

€ 872 - Arazzo Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament me 1 dhome

€ 999 - Denise Beach Hotel 3* - Isl/Zakynthos, Apartament familjar, me mengjes dhe darke!

8 - 15 Gusht: Per kerkese shtyp KETU..

€ 553 - Capriccio Studios Apartments - Argasi/Zakynthos, Dhome studio

€ 607 - Georgina Inn Hotel 3* - Agios Sostis / Zakynthos, Dhome studio

€ 646 - Alykes Park Bungalows & Apartments - Alykes/Zakynthos, Apartament 2 dhoma

€ 700 - Anemomilos Studios Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament 2 dhoma

€ 833 - Villa Old Alykanas Villa - Isl/Zakynthos, Apartament panoramik pamje deti

€ 872 - Arazzo Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament me 1 dhome

€ 999 - Denise Beach Hotel 3* - Isl/Zakynthos, Apartament familjar, me mengjes dhe darke!

12 - 19 Gusht: Per kerkese shtyp KETU..

€ 553 - Capriccio Studios Apartments - Argasi/Zakynthos, Dhome studio

€ 607 - Georgina Inn Hotel 3* - Agios Sostis / Zakynthos, Dhome studio

€ 700 - Anemomilos Studios Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament 2 dhoma

€ 833 - Villa Old Alykanas Villa - Isl/Zakynthos, Apartament panoramik pamje deti

€ 872 - Arazzo Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament me 1 dhome

€ 999 - Denise Beach Hotel 3* - Isl/Zakynthos, Apartament familjar, me mengjes dhe darke!

15 - 22 Gusht: Per kerkese shtyp KETU..

€ 553 - Capriccio Studios Apartments - Argasi/Zakynthos, Dhome studio

€ 607 - Georgina Inn Hotel 3* - Agios Sostis / Zakynthos, Dhome studio

€ 700 - Anemomilos Studios Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament 2 dhoma

€ 833 - Villa Old Alykanas Villa - Isl/Zakynthos, Apartament panoramik pamje deti

€ 872 - Arazzo Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament me 1 dhome

€ 999 - Denise Beach Hotel 3* - Isl/Zakynthos, Apartament familjar, me mengjes dhe darke!

19 - 26 Gusht: Per kerkese shtyp KETU..

€ 553 - Capriccio Studios Apartments - Argasi/Zakynthos, Dhome studio

€ 607 - Georgina Inn Hotel 3* - Agios Sostis / Zakynthos, Dhome studio

€ 646 - Alykes Park Bungalows & Apartments - Alykes/Zakynthos, Apartament 2 dhoma

€ 700 - Anemomilos Studios Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament 2 dhoma

€ 833 - Villa Old Alykanas Villa - Isl/Zakynthos, Apartament panoramik pamje deti

€ 872 - Arazzo Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament me 1 dhome

€ 999 - Denise Beach Hotel 3* - Isl/Zakynthos, Apartament familjar, me mengjes dhe darke!

22 - 29 Gusht: Per kerkese shtyp KETU..

€ 553 - Capriccio Studios Apartments - Argasi/Zakynthos, Dhome studio

€ 607 - Georgina Inn Hotel 3* - Agios Sostis / Zakynthos, Dhome studio

€ 646 - Alykes Park Bungalows & Apartments - Alykes/Zakynthos, Apartament 2 dhoma

€ 700 - Anemomilos Studios Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament 2 dhoma

€ 833 - Villa Old Alykanas Villa - Isl/Zakynthos, Apartament panoramik pamje deti

€ 872 - Arazzo Apartments - Vasilikos/Zakynthos, Apartament me 1 dhome

€ 950 - Denise Beach Hotel 3* - Isl/Zakynthos, Apartament familjar, me mengjes dhe darke!

*VEMENDJE! - kur beni rezervimin meret per baze cmimi i publikuar ne daten qe zgjidhni, - jo cmimi i dates me te lire! 

Akomodim sipas datave te zgjedhura

*Transporti vajtje - ardhje me nisje nga Tirana - nuk eshte i perfshire ne cmim

Nuk eshte e perfshire asgje qe nuk eshte e permendur si e tille ne pjesen e "te perfshira"

Transporoti me nisje nga Tirana cdo te marte dhe te djele / m

Vendet ne mjet nuk jane te caktuara paraprakisht.

Prioriteti i dorezimit dhe marjes se pasagjereve nga hoteli behet 1 dite para nisjes.


Përfshihen

Perfshihen vetem sherbimet e specifikuara ne oferten qe zgjidhni


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihet asgje qe nuk eshte e specifikuar ne rubriken "te perfshira"


Transport

€75/personi ->Transporti vajtje ardhje me nisje nga Tirana (1 nate me para dates se hyrjes ne hotel)