Albanian Eagle Tours: All Tours

+355 4 2 420 892

Programe turistike

Programe turistike per grupe me avion dhe autobus

Tur ne Dubrovnik

Tur me guide ne Budva dhe Dubrovnik. Transporti me autobus, akomodim 2 nete ne hotel me mengjes dhe darke. nisje ne 3, 10, 17, 24, 27 Nentor €79/personi

 • Address

  Tur me guide ne Budva dhe Dubrovnik. Transporti me autobus, akomodim 2 nete ne hotel me mengjes dhe darke. nisje ne 3, 10, 17, 24, 27 Nentor €79/personi
 • Transport

  Transporti me autobus / k Program Turistik ne Budva Dubrovnik per datat: nisje ne 3, 10, 17, 24, 27 Nentor €79/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


79Per person

Details

Tur ne Selanik

Tur ne Selanik me guide, - pakete turistike ku perfshihen akomodim ne hotel, mengjeset, transferta me autobus dhe vizitat sipas programit. Nisje ne 27 Tetor dhe 10, 24, 27 Nentor €99/personi

 • Address

  Tur ne Selanik me guide, - pakete turistike ku perfshihen akomodim ne hotel, mengjeset, transferta me autobus dhe vizitat sipas programit. Nisje ne 27 Tetor dhe 10, 24, 27 Nentor €99/personi
 • Transport

  Transporti eshte me autobus / k Tur ne Selanik me Nisje ne 27 Tetor dhe 10, 24, 27 Nentor €99/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...

   


99Per person

Details

Tur ne Sarajeve

Tur ne Sarajeve –Program turistik me guide, udhetim autobus, vizita ne Mostar, Medjugorje, - hotel, mengjeset, darkat e perfshira. Nisje ne 20 Tetor dhe 3, 17, 24, 27 Nentor €99/personi

 • Address

  Tur ne Sarajeve –Program turistik me guide, udhetim autobus, vizita ne Mostar, Medjugorje, - hotel, mengjeset, darkat e perfshira. Nisje ne 20 Tetor dhe 3, 17, 24, 27 Nentor €99/personi
 • Transport

  Transporti eshte me autobus / k Sarajeve – Mostar – Medjugorje Nisje ne 20 Tetor dhe 3, 17, 24, 27 Nentor €99/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


99Per person

Details

Tur ne Sofje

Tur ne Sofje (Sofia) me autobus. Paketa turistike - Program me guide me transport, hotel, mengjeset dhe darkat te perfshira! Nisje ne 20 Tetor dhe 3, 17, 24, 27 Nentor €99/personi

 • Address

  Tur ne Sofje (Sofia) me autobus. Paketa turistike - Program me guide me transport, hotel, mengjeset dhe darkat te perfshira! Nisje ne 20 Tetor dhe 3, 17, 24, 27 Nentor €99/personi
 • Transport

  Transporti me autobus / k Nisje ne 20 Tetor dhe 3, 17, 24, 27 Nentor €99/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...

   


99Per person

Details

Tur ne Beograd

Tur ne Beograd Serbi 3 dite: Paketa turistike grup me autobus, guide, hotel, transferte, mengjeset, darkat dhe shetitjet e perfshira. Nisje ne 27 Tetor dhe 10, 24, 27 Nentor, €109/personi

 • Address

  Tur ne Beograd Serbi 3 dite: Paketa turistike grup me autobus, guide, hotel, transferte, mengjeset, darkat dhe shetitjet e perfshira. Nisje ne 27 Tetor dhe 10, 24, 27 Nentor, €109/personi
 • Transport

  Transporti eshte me autobus / k Beograd Nisje ne 27 Tetor dhe 10, 24, 27  Nentor, €109/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


109Per person

Details

Tur ne Korfuz

Tur ne Korfuz; Pakete turistike ne grup me autobus, perfshin hotel, ushqim dhe vizita me guide. Nisje ne 20 dhe 27 Tetor: €69/personi.

 • Address

  Tur ne Korfuz; Pakete turistike ne grup me autobus, perfshin hotel, ushqim dhe vizita me guide. Nisje ne 20 dhe 27 Tetor: €69/personi.
 • Transport

  Transporti me autobuz komod / p Korfuz Fundjava 13/10/2017 në 15/10/2017 - 69 euro/personi

  Beni kerkese KETU..


   

  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...

   


69Per person

Details

Tur ne Selanik & Stamboll

Paketa turistike: Tur ne Selanik dhe Stamboll me guide, program me transport autobus, shoqerues, mengjeset dhe hotel te perfshire. Nisje ne 26 Tetor dhe 25, 26 Nentor €129/personi

 • Address

  Paketa turistike: Tur ne Selanik dhe Stamboll me guide, program me transport autobus, shoqerues, mengjeset dhe hotel te perfshire. Nisje ne 26 Tetor dhe 25, 26 Nentor €129/personi
 • Transport

  Transport me autobus / m Nisje ne 26 Tetor dhe 25, 26 Nentor €129/personi

  Beni kerkese KETU..

   


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


129Per person

Details

Tur ne Selanik Stamboll Sofje

Tur ne Selanik, Stamboll dhe Sofje (Sofia) ne grup me guide, transport, hotel, dhe mengjeset e perfshira. Nisje 25 Tetor dhe 8, 25 Nentor €159/personi

 • Address

  Tur ne Selanik, Stamboll dhe Sofje (Sofia) ne grup me guide, transport, hotel, dhe mengjeset e perfshira. Nisje 25 Tetor dhe 8, 25 Nentor €159/personi
 • Transport

  Transporti me autobus komod / k Nisje 25 Tetor dhe 8, 25 Nentor €159/personi

  Beni kerkese KETU..


   

  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...

   


159Per person

Details

Tur ne Bukuresht

Pakete turistike me tur ne grup ne Bukuresht, Rumani, me autobus, guide, hotel me mengjes darke dhe shetitje Nisje 25 Nentor, 5 dite, €199/personi

 • Address

  Pakete turistike me tur ne grup ne Bukuresht, Rumani, me autobus, guide, hotel me mengjes darke dhe shetitje Nisje 25 Nentor, 5 dite, €199/personi
 • Transport

  Transporti me autobus / k Nisje 25 Nentor, 5 dite, €199/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


199Per person

Details

Tur ne Budapest

Paketa turistike, Tur ne Budapest Hungari me avion ku perfshin guide dhe akomodim ne hotel. Tur 4 ditor 21 - 24 Tetor €299/personi.

 • Address

  Paketa turistike, Tur ne Budapest Hungari me avion ku perfshin guide dhe akomodim ne hotel. Tur 4 ditor 21 - 24 Tetor €299/personi.
 • Transport

  Udhetimi me avion dhe autobus / p Tur 4 ditor 21 - 24 Tetor, €299/personi

  Beni kerkese KETU..


   

  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...

   


299Per person

Details


Pages