Krociere ne ishujt Grek

+355 4 2 420 892

Krociere ne ishujt Grek

Krociere ne ishujt e Greqise, Athine, Mykonos, Santorini, Krete, Kusadasi Turqi, Hipja ne Athine, Nisja nga Tirana me autobus.
Per person 455

Programi

Krociere ne ishujt e Greqise, Athine, Mykonos, Santorini, Krete, Kusadasi Turqi, Hipja ne Athine, Nisja nga Tirana me autobus. 

Nisje më 30 Korrik - 6 Ditë - 479 Euro.
Nisje më 10 Shtator - 6 Ditë - 459 Euro.

Beni kerkese KETU..

Dita e Parë

Nisja nga Tirana në oren 14.00 dhe udhëtimi me autobus për në Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës.

Dita e Dytë

Imbarkimi në Kroçieren Celestyal Olympia. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Ishullin e Mykonos në orën 18.00. Shëtitje Opsionale në Mykonos. Qëndrimi në Ishull deri në 23.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Tretë

Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Kusadasi të Turqisë në orën 7.00. Ekskursion dhe Vizitë në Efes. Nisja në orën 12.00. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Ishullin e Patmos në orën 16.00. Shëtitje Opsionale në Manastir. Nisja në orën 21.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Katërt

Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Rhodos në orën 07.00. Shëtitje Opsionale ne Monumentet Kryesore të Qytetit. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 18.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Pestë

Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Heraklion, Kretë në orën 07.00. Shëtitje Opsionale ne Monumentet Kryesore të Qytetit. Nisja në orën 11.30. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Santorini në orën 16.30. Shëtitje Opsionale në fshatin Oia. Nisja në orën 21.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Gjashtë

Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Port në orën 06.00. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mbrritja në Shqipëri.

Nisje më 10 Shtator - 6 Ditë - 459 Euro.

Beni kerkese KETU..

Shënim:
Minimumi i Grupit për Transportin Vajtje ardhje nga Tirana është 15 persona.
Minimumi i Grupit për Shoqërues Shqiptar është 20 persona. 

Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU..


Përfshihen

Në pagesë përfshihen:
Çmimi për person të Rritur në Kabinë Dyshe. 
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus.
2. Akomodim në Kroçieren Celestyal për 5 ditë Lundrim, 4 netë fjetje.
3. Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
4. Pije Akoolike dhe Jo Alkoolike pa limit.
5. Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere. 
6. Ekskursion dhe Vizitë në Efes gjatë zbritjes në Kushadasi.
7. Taksat Portuale.
8. Bakshishet.
8. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.


Nuk Përfshihen

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet.
3. Në zbritjet në porte, transfertat me autobus ose teleferik nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes.


Transport

Transporti autobus / p 

Beni kerkese KETU..