Lista e plote e tureve me guide

+355 4 2 420 892

Lista e plote e tureve me guide

Lista e plote e tureve me guide me avion dhe autobus!
Fillon nga 45

Programi

Paketa Turistike me guide, hotel, transport me avion ose autobus dhe ushqim te perfshire ne Greqi, Itali, Turqi, e shume vede te tjera.

 

TURE ME AUTOBUS 

 1. Tur ne Budva - Ulqin - Kotor, 2 Dite - Nisje ne 27 Prill - Cmimi €45/personi.


 2. Tur ne Selanik dhe Meteora 2 Dite - Nisje ne 28, 29 Prill, Cmimi - €49/personi.


 3. Tur ne Medjugore me autobus, 2 dite. Nisje ne 27 Prill Cmimi 60 Euro per person.


 4. Tur ne Malin te Zi, 3 Dite. Nisje ne 26 Prill - Cmimi fillon nga 65 Euro/personi


 5. Tur ne Beograd. Nisje ne 27 Prill, 3 ditë - Cmimi €89/personi


 6. Tur ne Lefkada me autobus, Nisje ne 27 Prill.Cmimi fillon nga 89€/personi (mengjes+darke)


 7. Tur ne Sarajeve - Mostar - Medjugorje 3 Dite; Nisje ne 27 Prill, Cmimi €89/personi


 8. Tur ne Sofje me autobus. Nisje ne 27 Prill 3 dite, Cmimi - €89/personi


 9. Pashket ne Selanik 3 Dite - Nisje ne 27 Prill - Cmimi €99/personi.


 10. Tur ne Selanik - Stamboll, 4 dite. Nisje ne 26 Prill - Cmimi €99/personi


 11. Tur ne Dubrovnik - Budva - Kotor . Nisje ne 27 Prill, 3 ditë, Cmimi €110/personi


 12. Pashket ne Athine 3 dite. Nisje ne 27 Prill - Cmimi 119€/personi


 13. Tur ne Selanik, Stamboll dhe Sofje. Nisje ne 8 Maj, 5 ditë €139/personi


 14. Tur ne Bukuresht. Nisje ne 28 Prill, 4 dite, Cmimi €149/personi.


 15. Tur ne Vjene - Budapest - Beograd 5 Dite, Nisje ne 24 Prill - Cmimi 199 Euro/personi


 16. Tur ne Lefkada 6 Dite. Nisje ne 16 Qershor - Cmimi fillon nga 209€/person (mengjes+darke)


 17. Tur ne Rome dhe Vatikan 5 dite. Nisje ne 1 Maj - Cmimi 249€ per person


 18. Tur ne Itali, Napoli, Sorrento me traget dhe autobus, Nisje ne 26 Prill, 5 Ditë, €259 per person.


 19. Tur ne Barcelone me autobus, 8 dite. Nisje ne 18 Maj - Cmimi €349 per person.


 20. Tur ne Barcelone me autobus, 8 dite. Nisje ne 18 Maj - Cmimi €349 per person.


 21. Krociere ne Barcelone 6 Dite. Nisje ne 2 Maj - Cmimi fillon nga 469 Euro per person.


 22. Tur ne Rusi, Ukrainë, Poloni, R. Balltike 13 dite. Nisje ne 14 Maj, Cmimi fillon nga 599€/personi

BENI KERKESE

TURE ME AUTOBUS  BRENDA SHQIPERISE

 1. Tur ne Theth: cdo fundjave LEK/7000/personi
 2. Udhetim ne Valbone 2 dite. Nisje cdo te shtune duke filluar nga 2 Maj, Cmimi €75/personi.

BENI KERKESE

 

TURE ME AVION 


 1. Pranvere ne Budapest. Nisje ne 25 Maj, 4 dite, Cmimi - €299/personi


 2. Tur në Vjenë. Nisje ne 30 Prill, 3 dite - Cmimi €299/personi.


 3. Tur në Amsterdam. Nisje ne 17 Maj, 4 Ditë - Cmimi €449 per person


 4. Tur ne Paris me avion. Nisje ne 18 Maj - 4 dite, Cmimi - €499/personi


 5. Tur ne Dubai, Nisje ne 4 Maj, 6 dite - Cmimi 629€/personi.


 6. Tur ne Spanje dhe Portugali me avion. Nisje ne 6 Maj,8 Dite, Cmimi €649/personi

BENI KERKESE

 

Detaje te pergjithshme mbi turet me siper!

Perfshihen:

 • Transprti me autobus dhe avion.
 • Shoqerues Shqiptar.
 • Akomodim ne hotel +3*
 • Mengjeset ose mengjeset dhe darkat e perfshira sipas programit.
 • Ofertat per Festat e Nentorit dhe Festat e fundvitit.

Përfshihen

Hapni programin qe doni per detajet


Nuk Përfshihen

Hapni programin qe doni per detajet


Transport

Hapni programin qe doni per detajet


Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...