Pushime ne Zhabjak

+355 4 2 420 892

Pushime ne Zhabjak

Pushime ne Zhabjak, (Zabljak) ne Malin e zi. Transport me autobus, akomodim ne hotele resorte alpine ideale per pushime debore dhe ski, Nisje 19, 26 Janar - €109/personi
Per person 109

Programi

Pushime ne Zhabjak, (Zabljak) ne Malin e zi. Transport me autobus, akomodim ne hotele resorte alpine ideale per pushime debore dhe ski

Nisje 19, 26 Janar - €109/personi

Beni kerkese KETU..

Dita e I. 

Ora 7:00 Nisja nga Tirana. Kryerja e procedurave kufitare ne Piken Kufitare Hani I Hotit. Nisja per ne Zhabljak ku gjate rruges do te behet nje pushim I shkurter ne Piken Panoramike ne Shavnik. Mberritja ne Zhabljak dhe akomodimi ne hotel.Pas darkes kohe e lire

Dita e II. 

Mengjesi ne Hotel. Transferimi ne pistat e skijimit, kohe e lire per ski apo slita deri ne oren 15:00. Kthimi ne hotel. Kohe e lire. Darka ne hotel.

Dita e III. 

Mengjesi ne hotel. Fillojme vizitat  ne Liqenin e Zi nje nga me te bukurit ne Ballkan, liqen I cili eshte I rrethuar nga 16 liqene te tjera. Nisja per Podgorice. Shopping ne qendren Tregtare Delta City ku mund te konsumohet dhe dreka. Kthimi ne Tirane ne mbremje.


Transport

Pushime ne Zhabjak / k / Nisje 19, 26 Janar - €109/personi

Beni kerkese KETU..


Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...