Tur ne Korfuz

+355 4 2 420 892

Tur ne Korfuz

Tur ne Korfuz; Pakete turistike ne grup me autobus, perfshin hotel, ushqim dhe vizita me guide. Nisje ne 20 dhe 27 Tetor: €69/personi.
Per person 69

Programi

Tur ne Korfuz; Pakete turistike ne grup me autobus, perfshin hotel, ushqim dhe vizita me guide.

Nisje ne 20 dhe 27 Tetor: €69/personi.

€69/personi (all inclusive), 3 dite sipas datave te ofertes.

Beni kerkese KETU..

Dita e Parë: 

Nisja nga Tirana në oren 22.00 të nje nate më parë dhe udhëtimi për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz në orën 10.00. Sistemimi dhe All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë: 

All Inclusive në Hotel. Pasdite, Vizitë me Guidë në qytetin e Korfuzit.

Dita e Tretë : 

Nisja nga Korfuzi me traget dhe nëpërmjet Igumenicës për në Tiranë. Mbrritja në Shqipëri.


Përfshihen

Në pagesë përfshihen:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus dhe traget.
-Akomodimi në Hotel Telemachos 2*S ose Hotel Alexandros 4*
-All Inclusive për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Vizitë me Shoqërues Shqiptar ne qytetin e Korfuzit..


Nuk Përfshihen

Nuk perfshihet asgje qe nuk eshte e permendur specifikisht ne rubriken e te perfshira.

Lista e Cmimeve ne poshte:


 

Fundjava 13/10/2017 në 15/10/2017 Tarifa
Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) €69.00
Hotel Telemachos 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur + 1 Fëmijë) €69.00

 


Transport

Transporti me autobuz komod / p Korfuz Fundjava 13/10/2017 në 15/10/2017 - 69 euro/personi

Beni kerkese KETU..


 

Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...