Tur ne Medjugore

+355 4 2 420 892

Tur ne Medjugore

Tur ne Medjugore me autobus, 2 dite. Nisje ne 27 Prill Cmimi 60 Euro per person.
Per person 60

Programi

Udhëtim 2 ditor Medjugore Mostar – Ujëvara Kravica 60 Euro

Datat e udhëtimit :

  • 27-28 Prill
  • 4-5, 11-12, 18-19, 25-26 Maj

PROGRAMI:

Dita e Parë : Podgoricë – Mostar – Medjugore
Nisja nga Tirana në orën 05:00 të mëngjesit .Vazhdimi i udhëtimit drejt pikës kufitare të Hanit të Hotit. Proçdura doganore. Pas kalimit në territorin e Malit të Zi ndalesa e parë do të jetë në Ujëvaren Niagara në Podgoricë. Ndalesë për kafe dhe fotografi. Vazhdimi i udhëtimit drejt Bosnje Hercegovinës. Vizitë në Mostar ose qyteti i Menekshesë ku do të kemi mundësinë të shohim : Urën e famshme të Mostarit, rrugën e famshme të Mjeshtërve të Vjetër, Xhaminë e Madhe, Katedralen e Betontë të Mostarit (e vetmja në Europe) Kohë e lirë me pas për të shëtitur në qyetin e vjetër të Mostarit. Pas vizitës se Mostarit vazhdimi i udhëtimit për në Medjugorje Akomodimi ne hotel dhe darka ne restorantin e hotelit.

Dita e Dytë : Peligrinazh në Medjugorje – Ujëvara Kravica
Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit vizitojmë Medjugoren ose vendin e Gospa Mira (Zonja e Paqes) si dhe Katedralen e Shenjtë të qytetit duke shijuar bukuritë e këtij vëndi të bekuar. Nisemi drejt Kryqit të Shën Marisë, vëndi i mrekulllive për shumë besimtarë që vijnë nga shtete të ndryshme të botës për të vizituar këtë vënd hyjnor. Vizitë në Kryqin e Shën Marisë dhe në Statujën që qan. Më pas vazhdojmë vizitën tonë në Ujvarat e Kravicas në një nga mrekullitë e natyrës në zonën e Medjugores. Kthimi drejt Tiranës me një ndalesë gjatë rrugës në hyrje të Trebinjës . Mberritja në Tiranë në darkë. Fundi i sherbimit tone.


harta  video  tripadvisor


BËNI KËRKESË KËTU..


Përfshihen

Ne cmim perfshihet:

  • Transporti me autobus komod.
  • Shoqerues gjate gjithe udhetimit.
  • Mengjesi dhe darka ne hotel

Nuk Përfshihen

Ne çmim nuk perfshihet:
-Drekat
-Hyrja në Ujëvarën Kravica 4 Euro personi
-Hyrja nëper muzeume

Fëmijët
– 2 – 11.9 Vjeç —-> 50 % te shumës
– Mbi 12 Vjeç —-> Pagesë e plotë
– Nëse nuk i ka mbushur 18 vjeç dhe udhëton me njërin ose asnjërin nga prindërit, i duhet patjetër prokurë e noterizuar.

#Shënim
-Akomodimi në dhomë Teke (single) ka pagesë ekstra në varesi të hoteleve ku qëndrohet.
-Nëse krevati nuk do të jetë dopjo , do të jenë dy krevatë tek të bashkuar.
-Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20 (njëzet)
-Në rast anullimi të udhëtimit klienti njoftohet 3 ditë para.
-Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës tani, ndersa pagesën e plotë deri në 7 ditë para nisjes.
-Në rast anullimi nga klienti pagesa e bërë është e pakthyeshme.
-Agjencia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sië janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.


Transport

Udhetimi me autobus komod / m / Tur ne Medjugore, 2 dite -  Nisje ne 27 Prill, Cmimi 60 Euro/personi