Tur ne Vjene Budapest

+355 4 2 420 892

Tur ne Vjene Budapest

Tur ne Vjene dhe Budapest me avion, program me guide shoqerues, hotel, vizita, transferta, mengjet te perfshira.
Per person 339

Programi

Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...

 

Nisje ne ► 21 Maj

Tur ne Vjene dhe Budapest me avion, program me guide shoqerues, hotel, vizita, transferta, mengjet te perfshira.

Beni kerkese KETU..

Dita e Parë, 21 Maj 2017: 

Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 17.15 - Mbrritje më 18.45. Transfertë Aeroporti i Budapestit dhe vizitë panoramike rreth 2 orë e Budapestit. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë, 22 Maj 2017: 

Mëngjesi në hotel. Nisje, herët në mëngjes për në Vjenë. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë. Pasdite, Vvizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë, 23 Maj 2017: 

Mëngjesi në Hotel. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt, 24 Maj 2017:

Mëngjesi ne Hotel. Tiransfertë për në aeroportin e Budapestit. Nisja më 15.10 - Mbrritje më 16.35. Fluturimi për në Shqipëri.


Përfshihen

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe përfshin:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion,
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus,
3. Akomodim në hotel me 3 yje,
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 42 x 32 x 25cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).


Nuk Përfshihen

Në pagesë nuk janë përfshirë:
• Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
• Hyrjet në monumente dhe muzeume.


Transport

Transport me avion dhe autobus / p Nisja 21 Maj

Beni kerkese KETU..