Albanian Eagle Tours: All Tours

+355 4 2 420 892

Programe turistike

Programe turistike per grupe me avion dhe autobus

Tur ne Vjene Budapest Beograd

Tur ne Vjene, Budapest, Beograd, program turistik me guide shoqerues, hotel, vizita, transferta, mengjeset te perfshira. Nisjet: 6 dhe 23 Dhjetor - €199/personi

 • Address

  Tur ne Vjene, Budapest, Beograd, program turistik me guide shoqerues, hotel, vizita, transferta, mengjeset te perfshira. Nisjet: 6 dhe 23 Dhjetor - €199/personi
 • Transport

  Transport me autobus / m / Vjenë, Budapest, Beograd. Nisjet: 6 dhe 23 Dhjetor - €199/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


199Per person

Details

Tur ne Tajlande

Tur dhe pushime ne Tajlande, vizitohen Pattaya, Bangkok, Guide me grup me autobus deri Shkup dhe avion ne Tajlanda. 8 dite, 26 Prill - 3 Maj, Fluturim, transferte, hotel, ushqim dhe guide €1079/personi.

 • Address

  Tur dhe pushime ne Tajlande, vizitohen Pattaya, Bangkok, Guide me grup me autobus deri Shkup dhe avion ne Tajlanda. 8 dite, 26 Prill - 3 Maj, Fluturim, transferte, hotel, ushqim dhe guide €1079/personi.
 • Transport

  Transporti Tirane - Shkup me autobus. > Transporti Shkup - Tajlande me avion, me 1 tranzit ne Dubai / p Program 8 dite, datat 26 Prill - 3 Maj, €1079/personi.

  Beni kerkese KETU..

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


1079Per person

Details

Tur ne Valbone

Tur ne Valbone: Pushime fundjave me guide ku vizitohen Vau i Dejes, Liqeni Koman, Parku kombetar i Valbones, Gjakova, dhe Prizren, Kosove. cdo fundjave 59 euro/personi

 • Address

  Tur ne Valbone: Pushime fundjave me guide ku vizitohen Vau i Dejes, Liqeni Koman, Parku kombetar i Valbones, Gjakova, dhe Prizren, Kosove. cdo fundjave 59 euro/personi
 • Transport

  Transport me minibus ose autobus / a cdo fundjave 59 euro/personi

  Beni kerkese KETU...


59Per person

Details

Tur ne Stamboll

Tur ne Stamboll me avion, Pushime me akomodim ne hotel me mengjes, transferta, guide, shoqerues, vizita ne Xhamia Blu, Shen Sofia, Anije ne Bosfor etj. Nisje ne 8, 22 Dhjetor €199/personi, - Viti i ri 30 Dhjetor €269/personi

 • Address

  Tur ne Stamboll me avion, Pushime me akomodim ne hotel me mengjes, transferta, guide, shoqerues, vizita ne Xhamia Blu, Shen Sofia, Anije ne Bosfor etj. Nisje ne 8, 22 Dhjetor €199/personi, - Viti i ri 30 Dhjetor €269/personi
 • Transport

  Transporti me avion / k Nisje ne 8, 22 Dhjetor €199/personi, - Viti i ri 30 Dhjetor €269/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


199Per person

Details

Tur ne Prage dhe Vjene

Tur ne Prage me autobus, Vizitohet Europa Lindore: Split Zagreb Grac Viena Prage Karlovy Vary Bratislave Zadar, Nisje 22 Dhjetor, gjashte dite - €249/personi

 • Address

  Tur ne Prage me autobus, Vizitohet Europa Lindore: Split Zagreb Grac Viena Prage Karlovy Vary Bratislave Zadar, Nisje 22 Dhjetor, gjashte dite - €249/personi
 • Transport

  Transporti me autobus / m  / Tur ne Prage dhe Viene Nisje 22 Dhjetor, gjashte dite - €249/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


249Per person

Details

Tur ne Budva Kotorr Ulqin

Tur ne Malin e Zi ku vizitohet: Budva, Shen Stefan , Ulqin, Tivat, Hercegnovi, Perast, Kotor , Ada Bojana. Nisje ne 9 Dhjetor - €39/personi

 • Address

  Tur ne Malin e Zi ku vizitohet: Budva, Shen Stefan , Ulqin, Tivat, Hercegnovi, Perast, Kotor , Ada Bojana. Nisje ne 9 Dhjetor - €39/personi
 • Transport

  Transport me autobus / m / Tur tre ditor ne Rivieren e Malit te Zi Nisje ne 9 Dhjetor -  €39/personi 

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


39Per person

Details

Tur ne Prage

Tur ne Prage; Pakete turistike ne grup, perfshin udhetim me avion, transferta, hotel, ushqim, guide, dhe vizita sipas programit. 15 Shkurt, €399/personi

 • Address

  Tur ne Prage; Pakete turistike ne grup, perfshin udhetim me avion, transferta, hotel, ushqim, guide, dhe vizita sipas programit. 15 Shkurt, €399/personi
 • Transport

  Transporti me avion / v / 15 Shkurt, €399/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


399Per person

Details

Tur ne Meteora Kalabaka Janine

Tur ne Meteora Kalabaka Janina, Pakete turistike me guide ku perfshihen transport me autobus, hotel, mengjesi dhe darka. Nisje ne datatat 28 Nentor, 9, 24 Dhjetor - €55/personi.

 • Address

  Tur ne Meteora Kalabaka Janina, Pakete turistike me guide ku perfshihen transport me autobus, hotel, mengjesi dhe darka. Nisje ne datatat 28 Nentor, 9, 24 Dhjetor - €55/personi.
 • Transport

  Transporti me autobus / k   Nisje ne datatat 28 Nentor, 9, 24 Dhjetor - €55/personi.

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


55Per person

Details

Tur ne Amsterdam

Tur ne Amsterdam me guide, perfshihen fluturimi me avion, transferta, guide, akomodim ne hotel, mengjeset dhe shetitjet sipas programit. Nisje 4 dhe 18 Maj 4 dite, €399/personi.

 • Address

  Tur ne Amsterdam me guide, perfshihen fluturimi me avion, transferta, guide, akomodim ne hotel, mengjeset dhe shetitjet sipas programit. Nisje 4 dhe 18 Maj 4 dite, €399/personi.
 • Transport

  Transporti me avion / p Amsterdam Nisje 4 dhe 18 Maj 4 dite, €399/personi.

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


399Per person

Details

Tur ne Paris

Tur ne Paris me avion, Pakete Turustike me guide per pushime te shkurtera ku perfshin bileta avioni, transferta, hotel, mengjeset dhe shoqerues shqiptar. Viti i Ri €449, Shen Valentini - €399

 • Address

  Tur ne Paris me avion, Pakete Turustike me guide per pushime te shkurtera ku perfshin bileta avioni, transferta, hotel, mengjeset dhe shoqerues shqiptar. Viti i Ri €449, Shen Valentini - €399
 • Transport

  Udhetimi me avion / p 30 Dhjetor - 2 Janar, Viti i Ri €449/personi / 10 - 13 Shkurt, Shen Valentini - €399/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


399Per person

Details


Pages