Albanian Eagle Tours: All Tours

+355 4 2 420 892

Programe turistike

Programe turistike per grupe me avion dhe autobus

Tur ne Amsterdam

Tur ne Amsterdam me guide, perfshihen fluturimi me avion, transferta, guide, akomodim ne hotel, mengjeset dhe shetitjet sipas programit. Nisje 4 dhe 18 Maj 4 dite, €399/personi.

 • Address

  Tur ne Amsterdam me guide, perfshihen fluturimi me avion, transferta, guide, akomodim ne hotel, mengjeset dhe shetitjet sipas programit. Nisje 4 dhe 18 Maj 4 dite, €399/personi.
 • Transport

  Transporti me avion / p Amsterdam Nisje 4 dhe 18 Maj 4 dite, €399/personi.

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


399Per person

Details

Paris dhe Disneyland

Tur ne Paris dhe Disneyland, Pakete turistike per pushime te shkurtera, perfshin, biletat e avionit, tranfertat, akomodim ne hotel me mengjes, vizitat sipas programit. Nisja ne 28 Nentor, 5 dite, €429/personi

 • Address

  Tur ne Paris dhe Disneyland, Pakete turistike per pushime te shkurtera, perfshin, biletat e avionit, tranfertat, akomodim ne hotel me mengjes, vizitat sipas programit. Nisja ne 28 Nentor, 5 dite, €429/personi
 • Transport

  Transporti me avion / k Nisja ne 28 Nentor, 5 dite, €429/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


429Per person

Details

Tur ne Paris

Tur ne Paris me avion, Pakete Turustike me guide per pushime te shkurtera ku perfshin bileta avioni, transferta, hotel, mengjeset dhe shoqerues shqiptar. 25 - 28 Nentor 4 dite €399/personi

 • Address

  Tur ne Paris me avion, Pakete Turustike me guide per pushime te shkurtera ku perfshin bileta avioni, transferta, hotel, mengjeset dhe shoqerues shqiptar. 25 - 28 Nentor 4 dite €399/personi
 • Transport

  Udhetimi me avion / p 25 - 28 Nentor 4 dite €399/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...

   


399Per person

Details

Tur ne Izrael

Tur ne Izrael me aivon, vizitohen Tel Aviv, Jeruzalem, Nazareth, akomodim ne hotel, mengeset, darkat, biletat, transferta dhe guide. Nisje 24 Nentor, 5 dite, €599/personi

 • Address

  Tur ne Izrael me aivon, vizitohen Tel Aviv, Jeruzalem, Nazareth, akomodim ne hotel, mengeset, darkat, biletat, transferta dhe guide. Nisje 24 Nentor, 5 dite, €599/personi
 • Transport

  Transporti me avion / p / Nisje 24 Nentor, 5 dite, €599/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...

   


599Per person

Details

Tur ne Rome dhe Firence

Tur ne Rome dhe Firenze me guide ku perfshihen bileta avioni, transferta, hotel, mengjeset, shetitje sipas programit, Nisje 26 Nentor, 4 dite €429/personi

 • Address

  Tur ne Rome dhe Firenze me guide ku perfshihen bileta avioni, transferta, hotel, mengjeset, shetitje sipas programit, Nisje 26 Nentor, 4 dite €429/personi
 • Transport

  Transporti me avion / k / Nisje 26 Nentor, 4 dite €429/personi

  Beni kerkese KETU..


   

  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...

   


429Per person

Details

Tur ne Venecia dhe Verona

Tur ne Verona dhe Venecia, grup me autobus, shoqeruar me guide, ku perfshin transport, hotel, mengjeset, shetitjet dhe shoqerues shqiptar, Nisje ne 25 Nentor, 249€/personi

 • Address

  Tur ne Verona dhe Venecia, grup me autobus, shoqeruar me guide, ku perfshin transport, hotel, mengjeset, shetitjet dhe shoqerues shqiptar, Nisje ne 25 Nentor, 249€/personi
 • Transport

  Tur ne Verona dhe Venecia / k / Nisje ne 25 Nentor, 249€/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


249Per person

Details

Tur ne Dubrovnik

Tur me guide ne Dubrovnik, vizita edhe ne Budva, Kotorr, Cavtat, Shen Stefan, Transporti me autobus, 2 nete ne hotel me mengjes dhe darke. Nisje ne 3, 10, 17, 24, 27 Nentor €79/personi

 • Address

  Tur me guide ne Dubrovnik, vizita edhe ne Budva, Kotorr, Cavtat, Shen Stefan, Transporti me autobus, 2 nete ne hotel me mengjes dhe darke. Nisje ne 3, 10, 17, 24, 27 Nentor €79/personi
 • Transport

  Transporti me autobus / k Program Turistik ne Budva Dubrovnik per datat: nisje ne 3, 10, 17, 24, 27 Nentor €79/personi

  Beni kerkese KETU..


  Per kalendarin e plote te tureve shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Greqi shtypni KETU..

  Per cmimet e hoteleve ne Antalya shtypni KETU..

  Per hotele ne te gjithe boten shtypni KETU...


79Per person

Details


Pages