Albanian Eagle Tours: All Tours

+355 4 2 420 892

Programe turistike

Programe turistike per grupe me avion dhe autobus

Pranvere ne Budva - Ulqin - Kotor

Tur ne Budva - Ulqin - Kotor, 2 Dite - Nisje ne 27 Prill - Cmimi €45/personi.

  • Address

    Tur ne Budva - Ulqin - Kotor, 2 Dite - Nisje ne 27 Prill - Cmimi €45/personi.
  • Transport

    Transporti me autobus komod / m / Budva - Ulqin - Kotor 2 Dite.Nisje ne 27 Prill - Cmimi 45€ per person.


45Per person

Details


Pages