Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
 • Load image into Gallery viewer, Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
 • Load image into Gallery viewer, Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
 • Load image into Gallery viewer, Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
 • Load image into Gallery viewer, Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
 • Load image into Gallery viewer, Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
 • Load image into Gallery viewer, Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
 • Load image into Gallery viewer, Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
 • Load image into Gallery viewer, Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
 • Load image into Gallery viewer, Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
 • Load image into Gallery viewer, Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
 • Load image into Gallery viewer, Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
 • Load image into Gallery viewer, Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
 • Load image into Gallery viewer, Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
 • Load image into Gallery viewer, Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift
 • Load image into Gallery viewer, Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift

Oferta e Dites – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift

Regular price
€3.550,00 EUR
Sale price
€3.550,00 EUR
Regular price
€195,00 EUR
Sold out
Unit price
per 
Total price / Çmimi total. Instant Confirmation - Sales Tax Included! / Konfirmim i menjëhershëm.

Oferta e Ditës – Zanzibar 15 – 22 Shkurt Çift

Detajet e ofertës dhe çmimet për çift

Fluturimi me Fly Dubai:

 • Nisja nga Tirana 15 Shkurt 13:35 – Mbërritja në Zanzibar 16 Shkurt 15:00
 • Nisja nga Zanzibar 21 Shkurt 21:30 – Mbërritja në Tirane 22 Shkurt 12:35
 1. Transfertë Private Aeroport – Hotel – Aeroport
 2. Akomodimi në hotel 16 – 21 Shkurt
 3. Hoteli Fruit & Spice Wellness Resort Zanzibar 5*

Dhomat dhe Çmimet:

 • Deluxe Double Room €3550 total çifti
 • Garden Jungle Double Room 3790 total çifti

Sherbimi All Inclusive në Hotel

Oferta është e vlefshme për rezervime deri në datën 23 Janar 2023