Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh

Pushime All Inclusive ne Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh

Regular price
€1.345,00 EUR
Sale price
€1.345,00 EUR
Regular price
€1.471,00 EUR
Sold out
Unit price
per 
Total price / Çmimi total. Instant Confirmation - Sales Tax Included! / Konfirmim i menjëhershëm.

Pushime All Inclusive në Egjipt: Hurghada dhe Sharm El Sheikh

Fluturimi, Transferta, Akomodimi dhe shërbimi Ultra All Inclusive dhe All Inclusive të përfshira në çmime

Hurghada: (6 netë / 7 ditë të plota)

Datat: 8 - 14 Korrik

 1. CAVES BEACH RESORT 5* All Inclusive ishte €1471 - Oferta €1345 Çifti
 2. AMC ROYAL HOTEL & SPA 5* All Inclusive, ishte €1566 - Oferta €1352 Çifti
 3. TITANIC BEACH SPA AND AQUA PARK 5* All Inclusive, ishte €1692 - Oferta €1551 Çifti
 4. CLEOPATRA LUXURY RESORT MAKADI BAY 5* All Inclusive, ishte €1962 - Oferta €1751 Çifti
 5. PREMIER LE REVE 5* (LUX) Ultra All Inclusive, ishte €2489 - Oferta €2069 Çifti

Sharm El Sheikh: (6 netë / 7 ditë të plota)

Datat: 26 Qershor - 2 Korrik

 1. SHARM DREAMS RESORT 5* All Inclusive ishte €1731 - Oferta €1369 Çifti
 2. DREAMS BEACH RESORT 5* All Inclusive, ishte €1579 - Oferta €1435 Çifti
 3. SIERRA HOTEL AND RESORT 5* All Inclusive Premium, ishte €1628 - Oferta €1508 Çifti
 4. JAZ MIRABEL BEACH RESORT 5* All Inclusive, ishte €1825 - Oferta €1657 Çifti
 5. RIXOS SHARM EL SHEIKH 5* (LUX) Ultra All Inclusive, ishte €2557 - Oferta €2264 Çifti

Përshihen në çmim: 

 1. Fluturimi me avion charter Tiranë - Hurghada - Tiranë
 2. Transferta aeroport - hotel - aeroport
 3. Akomodimi në hotel 6 netë
 4. Shërbimi Ultra All Inclusive ose All Inclusive sipas hotelit që zgjidhni. 

Nuk përfshihet në çmim:

 1. Siguracioni i shëndetit në udhëtim
 2. Shërbime shtesë që hotelet i kanë me pagesë si lojëra elektronike, dhe ujore