Pushime All Inclusive në Halkidiki - Në Ofertë!
Pushime All Inclusive në Halkidiki - Në Ofertë!
Pushime All Inclusive në Halkidiki - Në Ofertë!
Pushime All Inclusive në Halkidiki - Në Ofertë!
Pushime All Inclusive në Halkidiki - Në Ofertë!
Pushime All Inclusive në Halkidiki - Në Ofertë!
Pushime All Inclusive në Halkidiki - Në Ofertë!
Pushime All Inclusive në Halkidiki - Në Ofertë!
Pushime All Inclusive në Halkidiki - Në Ofertë!
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Halkidiki - Në Ofertë!
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Halkidiki - Në Ofertë!
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Halkidiki - Në Ofertë!
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Halkidiki - Në Ofertë!
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Halkidiki - Në Ofertë!
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Halkidiki - Në Ofertë!
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Halkidiki - Në Ofertë!
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Halkidiki - Në Ofertë!
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Halkidiki - Në Ofertë!

Pushime All Inclusive në Halkidiki - Në Ofertë!

Regular price
€300,00 EUR
Sale price
€300,00 EUR
Regular price
Sold out
Unit price
per 
Total price / Çmimi total. Instant Confirmation - Sales Tax Included! / Konfirmim i menjëhershëm.

Halkidiki: 02 - 09 Qershor – All Inclusive.

Akomodimi 7 netë

Ofertat: Hotel + transport të përfshirë

 • Kriopigi Beach 4* €370 personi
 • Portes Beach 4* €700 personi

Ofertat vetëm për hotelet - pa transport!

 • Kriopigi Hotel 4* 315
 • Port Marina Hotel 3* €330
 • Theoxenia Hotel 4* €355
 • Aristoteles Holiday Resort & Spa 4* €415
 • Anastasia Resort & Spa 5* €475
 • Elinotel Apolomare Hotel 5* €630
 • Possidi Holidays Resort & Suites Hotel 5* €660
 • Poseidon Sea Resort Halkidiki 4* €700
 • Potidea Palace Hotel 4* €854
 • Ikos Oceania 5* LUX €1500

Shërbimi All Inclusive standart përfshin: 3 vakte + pije freskuese dhe alkolike vendase, + snack midis vakteve me program argëtimi.

Nuk përfshihet taska turistike

 • 3 euro, dhoma, nata hotelet me 4*
 • 4 euro, dhoma, nata hotelet me 5*

Transporti +55 euro shtesë për 1 person, vetëm në hotelet që ndodhen në zonën  në hyrje dhe qëndrore të gadishullit të parë "Kassandra"

Oferta është e vlefshme për rezervime deri në datën 23 Maj 2023