Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
 • Load image into Gallery viewer, Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
 • Load image into Gallery viewer, Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
 • Load image into Gallery viewer, Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
 • Load image into Gallery viewer, Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
 • Load image into Gallery viewer, Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
 • Load image into Gallery viewer, Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
 • Load image into Gallery viewer, Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
 • Load image into Gallery viewer, Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
 • Load image into Gallery viewer, Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
 • Load image into Gallery viewer, Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
 • Load image into Gallery viewer, Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
 • Load image into Gallery viewer, Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
 • Load image into Gallery viewer, Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
 • Load image into Gallery viewer, Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
 • Load image into Gallery viewer, Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
 • Load image into Gallery viewer, Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
 • Load image into Gallery viewer, Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi
 • Load image into Gallery viewer, Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi

Shen Valentini ne Dubai, Fillon nga 571 Eur Personi

Regular price
€1.190,00 EUR
Sale price
€1.190,00 EUR
Regular price
€1.580,00 EUR
Sold out
Unit price
per 
Total price / Çmimi total. Instant Confirmation - Sales Tax Included! / Konfirmim i menjëhershëm.

Ofertë ღ - Shën Valentini në Dubai 11 – 15 Shkurt Çift

Përfshihen në ofertë!

 1. Fluturimi me avion direkt Tiranë – Abu Dhabi (me bagazh 40x30x20 cm)
 2. Transfertë private aeroport – hotel – aeroport
 3. Akomodimi në hotel (me check in te hershëm, që në momentin e mbërritjes në hotel)
 4. Mëngjeset + Darkat në hotel

Hotelet në ofertë:

 • Movenpick Jumeirah Village Triangle 5* 595 euro personi
 • Jannah Place Dubai Marina 4* 585 euro personi
 • Armada Avenue 4* 571 euro personi
 • Caesars Palace Bluewaters Dubai 5* 1365 euro personi (vendodhja Palma Dubai) 

Nuk përfshihen në ofertë:

 1. Taksa qytetit e Dubai
 2. Pijet
 3. Dreka
 4. Asgjë që nuk është e përmendur në ofertë
 5. Viza: Viza kushton 100 euro për person (nuk është e përfshirë në çmimin e ofertës)

*Oferta është e vlefshme për rezervime brenda ditës së Shtunë 21 Janar 2023!

Oraret e Fluturimit:

 • 11 Shkurt: Tirana – Abu Dhabi 17:30 – 01:40 (5W 7092)
 • 15 Shkurt: Abu Dhabi – Tirana 14:05 – 16:55 (5W 7091)
 • Bagazh me permasa 40 x 30 x 20 centimetra

Transferta: 

 1. Transferta behet me makine standarte, nga aeroporti ne hotel. Transferta eshte private, vetem per ju. 

Hotelet:

 1. Hotelet ndodhen te gjitha ne zonen qendrore te Dubai Marina dhe Dubai Palm. 

Sherbimet: 

 1. Perfshihen mengjeset dhe darkat (pa pije). Pijet i porosisni sipas preferencave dhe i paguani ne vend. 
 2. Vizat: Per stetasit Shqiptar nevojitet vize per te udhetuar ne Dubai. Viza nxirren midis 2 - 5 diteve, ne vartesi te periudhes se vitit.