Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*
 • Load image into Gallery viewer, Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*

Pushime All Inclusive në Pulia - VOI Alimini Resort 3*

Regular price
€0,00 EUR
Sale price
€0,00 EUR
Regular price
€0,00 EUR
Sold out
Unit price
per 
Total Price, Taxes Included. Instant Confirmation. No Shipping Costs.

Pulia - VOI Alimini Resort 3*

Sherbimi All Inclusive

Akomodim (7 netë), midis datave 20 Prill - 8 Qershor

 •   €1347 - Total Çift dhome double smart 
 •  €1664 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç dhomë triple smart
 •  €2476 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 3 - 11.99 vjeç dhomë familjare

Akomodim (7 netë), midis datave 09 - 15 Qershor

 •   €1522 - Total Çift dhome double smart
 •   €1878 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç dhomë triple smart
 •   €2773 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 3 - 11.99 vjeç dhomë familjare

Akomodim (7 netë), midis datave 16 - 22 Qershor

 •   €1645 - Total Çift dhome double smart
 •   €2035 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç dhomë triple smart
 •   €2992 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 3 - 11.99 vjeç dhomë familjare

Akomodim (7 netë), midis datave 23 Qershor - 06 Korrik

 •   €1645 - Total Çift dhome double smart
 •   €2035 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç dhomë triple smart
 •   €2992 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 3 - 11.99 vjeç dhomë familjare

Akomodim (7 netë), midis datave 07 - 13 Korrik

 •   €2065 - Total Çift dhome double smart
 •   €2576 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç dhomë triple smart
 •   €3727 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 3 - 11.99 vjeç dhomë familjare

Akomodim (7 netë), midis datave 14 - 27 Korrik

 •   €2275 - Total Çift dhome double smart
 •   €2839 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç dhomë triple smart
 •   €4095 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 3 - 11.99 vjeç dhomë familjare

Akomodim (7 netë), midis datave 28 Korrik - 03 Gusht

 •   €2520 - Total Çift dhome double smart
 •   €3115 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç dhomë triple smart
 •   €4532 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 3 - 11.99 vjeç dhomë familjare

Akomodim (7 netë), midis datave 04 - 17 Gusht

 •   €2957 - Total Çift dhome double smart
 •   €3694 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç dhomë triple smart
 •   €5980 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 3 - 11.99 vjeç dhomë familjare

Akomodim (7 netë), midis datave 18 - 24 Gusht

 •   €2397 - Total Çift dhome double smart
 •   €2994 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç dhomë triple smart
 •   €4860 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 3 - 11.99 vjeç dhomë familjare

Akomodim (7 netë), midis datave 25 - 31 Gusht

 •   €1645 - Total Çift dhome double smart
 •   €2035 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç dhomë triple smart
 •   €2992 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 3 - 11.99 vjeç dhomë familjare

Akomodim (7 netë), midis datave 01 - 07 Shtator

 •   €1645 - Total Çift dhome double smart
 •   €2035 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç dhomë triple smart
 •   €2992 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 3 - 11.99 vjeç dhomë familjare

Akomodim (7 netë), midis datave 08 - 24 Shtator

 •   €1347 - Total Çift dhome double smart 57*2*7+
 •  €1664 - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 3 - 11.99 vjeç dhomë triple smart
 •  €2476 - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 3 - 11.99 vjeç dhomë familjare

Përfshihen në çmim:

 1. Programi i shërbimit të hotelit: mëngjes, drekë, darkë + pije gjatë vakteve (verë e hapur, ujë me dhe pa gas, pije freskuese) (Jo All Inclusive).
 2. Tessera Club Card (Karta Shërbimit të hotelit mbulon shërbimet e plazhit dhe aktivitetet e argëtimit)
  Nuk përfshihen në çmim:
  • Taksa lokale akomodimit.
  • Pije shtesë – jashtë programit të hotelit.
  • Masazhe dhe aktivitete me pagesë në hotel.
  • Transporti.

  Informacion i rëndësishëm:

  1. Hyrja në dhomë në orën 17:00
  2. Dalja nga dhoma në orën 10:00
  3. Nga data 23 Qershor - 08 Shtator hyrja dhe dalja nga hotelin bëhen ditën e Djelë
  4. Akomodimi fillon me darkën e parë (jo drekën)
  5. Hoteli ndodhet 1 kilometër nga plazhi i “Cala di Torre dell’Orso”, në klubin e plazhit "Cala Marin" përfshin facilietet çadër+shezllon me transport shuttle të hotelit me orar te paracaktuar.
  6. Shërbimet e plazhit: 1 çadër me shezllon/karrige për dhomë falas duke filluar nga rradha e tretë, rradha 1 dhe 2 janë me kosto shtesë
  7. Bebe 0 - 2.99 vjeç kushton 20 euro dita (paguhet në hotel), akses në kuzhinën e bebeve, krevat bebe, (krevat bebe personal nuk lejohet). 
  8. "Club Card" - e përfshirë në çmim
  9. Peshqiret e plazhit, me depozite, nderrimi peshqireve 3 euro.
  10. Taksa turistike paguhet ne hotel ne monetin e hyrjes

  Mundësite e transportit:

  1. Avion Tirana - Bari fluturim direkt + transfertë në hotel
  2. Traget Durres - Bari me makinë personale (shkoni vetë në hotel)

  *Për çmimet e transportit na dërgoni datat që doni të udhëtoni dhe sa persona jeni.

  *Kushtet e pagesave: 

  • 50% në momentin e rezervimit (e anullueshme deri 35ditë para nisjes)
  • 100% 35 ditë para nisjes.