1) Te gjitha ofertat e paraqitura ne faqen e albanianeagletours.com jane me informacionin me te perditesuar qe ne kemi marre nga hotelet, ose distributoret tane.

2) Standarti i references se ndiqet ne baze te yjeve qe kane hotelet.

3) Klientet duhet kuptojne qe ne shtete dhe zona te ndryshme, standartet dhe kustet per te merituar (yje) per hotelet varjojne, - per pasoje ne hotele te ndryshme ne zona te ndryshme, me te njejtin numer yjesh, cilesia mund te mos jete paralele

Albanian Eagle Tours is Tour Operator, and destination management company.

Our visitors must be aware of:

  • Information provided on this page is based on information hotels, or distributors have provided for us and informaiton that we have gathered through various means online and printed media, which are not independently verified by Albanian Eagle Tours staff.
  • We do everything we can to keep information up to date.
  • Hotels and distributors reserve the right to make changes as they see it fit for their needs without prior notice, therefore we encourage all our visitors to verufy that the information provided in our webpage is correct through alternative means too
  • Albanian Eagle Tours is always ready to respond to very request or concern you may have

Programe Turistike

Bianka Resort & SPA 5*
5

Festa me Darke GALA
Krishtlindje €152
Viti i Ri €483

Radika Resort 5*
5

Festa me Darke GALA
Krishtlindjet €179
Viti i Ri €399 

Alpina Hotel 4*
4

Festa me Darke GALA
Krishtlindje €134
Viti i Ri €199
 

Llixha CAPA
3

10 Nete Qendrim
Terapi e perfshire
€260 per person

Turi i Parisit
5

Nisja 29 Nentor
i mbyllur!!
Cmimi: €499 personi

Traget Autobuz Makina
Tani mund te beni kerkese duke shtypur mbi sherbimin qe deshironi

Programe Turistike

Splendid Resort 5*
5

Pakete Romantike
2 net fundjave
€288 cifti 

Turi i Stambollit
4

Nisja 20 & 27 Nentor
Grup i konfirmuar
€259 & €269 personi 

Turi i Selanikut
5

Nisja ne 28 Nentor
Tur ne grup
€89 personi

Dubai - 2: Konfirmuar
5

Turi i Dubait
Grup i Konfirmuar
€599 personi 

Selanik & Stamboll
5

Nisja ne 29 tetor
Tur ne grup
€189 personi

Pushime me KroçerePushime me krocere sipas kerkeses, ne Mesdhe dhe ne Detin e Veriut

Kerkim i Shpejte

Turizmi


 

 

 

 

 

Udhetime


  

  

Sherbimet


 

 

 


ishujt Maldive sipas kerkeses

ishulli i Mauritius sipas kerkeses