Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
Die Gruppe ist seit 3 ​​Tagen im Voskop
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
Die Gruppe ist seit 3 ​​Tagen im Voskop
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
Die Gruppe ist seit 3 ​​Tagen im Voskop
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
 • Lade das Bild in den Galerie-Viewer, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
 • Lade das Bild in den Galerie-Viewer, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
 • Lade das Bild in den Galerie-Viewer, Die Gruppe ist seit 3 ​​Tagen im Voskop
 • Lade das Bild in den Galerie-Viewer, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
 • Lade das Bild in den Galerie-Viewer, Die Gruppe ist seit 3 ​​Tagen im Voskop
 • Lade das Bild in den Galerie-Viewer, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
 • Lade das Bild in den Galerie-Viewer, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
 • Lade das Bild in den Galerie-Viewer, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69
 • Lade das Bild in den Galerie-Viewer, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
 • Lade das Bild in den Galerie-Viewer, Die Gruppe ist seit 3 ​​Tagen im Voskop
 • Lade das Bild in den Galerie-Viewer, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
 • Lade das Bild in den Galerie-Viewer, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
 • Lade das Bild in den Galerie-Viewer, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
 • Lade das Bild in den Galerie-Viewer, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë
 • Lade das Bild in den Galerie-Viewer, Tur Grup në Voskopojë Përmet 3 Ditë €69

Die Gruppe ist seit 3 ​​Tagen im Voskop

Normaler Preis
$0.00 USD
Sonderpreis
$0.00 USD
Normaler Preis
Ausverkauft
Einzelpreis
pro 
inkl. MwSt. zzgl. Versandkosten

Eine Gruppe von Kindern, die 3 Tage alt ist

Daten und Programm: 28 - 29. Mehr als 69 € pro Person

PROGRAMM:

Dita e Parë:

Neu in Tirana um 06.00 Uhr. Ndalesa te shkurtra gjatë Udhëtimit për Kafe the Mëngjes. Mbrritja në Pogradec. Ndalesë und shkurtër në Tushemisht dhe Parkund e Drilonit. Vazhdimi und Udhëtimit in Korça. Vizitë und Qytetit der Drekë und Lirë. Pasdite, nisja per në Voskopojë. Vizitë e Kishave the Monumenteve te Fshatit te Voskopojës. Ein Hotel in Korça.

Dita und Dytë:

Mehr als ein Hotel. Nisja per në Ersekë. Ndalesë und shkurtër në Ersekë. Vizitë und shkurtër në Rehovë, fshati në rrëzë të Malit të Gramozit. Vazhdimi und udhëtimit für në Borovë, fshati und famshëm und djegur në luftën II. Vazhdon udhëtimi von Fermën und Famshme të Sotirës. Drekë und lirë. Nisja per në Leskovik. Ndalesë und shkurtër në Leskovik. Vazhdon udhëtimi per në Llixhat e Bënjës. Vizitë e shkurtër. Vazhdon udhëtimi per në Kanionet e Langarices. Vizitë e shkurtër. Vazhdon udhëtimi per në Përmet. Sehen und warten Sie, bis es fertig ist. Suchen Sie nach einem Hotel.

Dita und Tretë:

Mehr als ein Hotel. Nisja in Këlcyrë. Ndalesë e shkurtër. Jetzt in Gjirokastra. Sehen und lesen Sie hier. Drekë und lirë. Pasdite, kthimi in Tirana

Weitere Seiteninhalte:
- Udhëtimi me Autobus
- Fjetje në Hotel 1 natë në Voskopojë dhe 1 natë në prmet
- Weitere Informationen zum Hotel
- Shoqërues Shqiptar gjatë tërë Udhëtimit

Folgende Seiten sind nicht verfügbar:
- Gjithshka ist ein einzigartiges Programm
- Siguracioni në Udhëtim
- Pijet gjatë Vakteve
- Es ist ein Denkmal im Museum