Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*

Korfuz, Roda Beach Resort & Spa 5*

Precio habitual
€0,00 EUR
Precio de venta
€0,00 EUR
Precio habitual
Agotado
Precio unitario
por 
Impuesto incluido. Los gastos de envío se calculan en la pantalla de pago.

Korfuz: Roda Beach Resort & Spa 5*

Roda Beach është resort me sipërfaqe 24 hektar, me gjelbërim të bollshëm, me plazhin e vetë privat, ranor të cekët (ideal për familje me fëmij të vegjël) me shërbim All Inclusive, disa pishina, rrëshqitëse për fëmijë, animacione, dhe aktivitete për të rritur e fëmije. 

Çmimet preferenciale varjojnë sipas sipas datave dhe  numrit të personave.

Dërgoni kërkesë me WhatsApp ose telefononi +355686064077.

 Çmimet sipas muajve te sezonit:

 • ▪Akomodimi në Maj 5 netë 350 euro personi
 • ▪Akomodimi në Qershor 5 netë 515 euro personi
 • ▪Akomodimi në Korrik 5 netë 760 euro personi
 • ▪Akomodimi në Gusht 5 netë 760 euro personi
 • ▪Akomodimi në Shtator 5 netë 515 euro personi

Detaje të rëndësishme!

 • ▪Ofertat e hoteleve janë pa transport
 • ▪Ofertat janë për 1 person të rritur akomodimi minimal në dhomë 2 të rritur
 • ▪Shërbimi All Inclusive përfshin 3 vakte bufe, snack, pije freskuese dhe alkolike të hapura sipas programit të hotelit.

Çmimet për fëmijët:

 •  ▪1 Fëmij 0 - 11.99 vjeç FALAS në dhomë me 2 të rritur

Fëmija i dytë 0 - 11.99 vjeç

 • ▪Maj 5 netë 80 euro total
 • ▪Qershor 5 netë 130 euro total
 • ▪Korrik 5 netë 180 euro total
 • ▪Gusht 5 netë 180 euro total
 • ▪Shtator 5 netë 150 euro total

Nuk përfshihen:

 • ▪Transporti
 • ▪Taksa e mjedisit 2024, 10 euro dhoma nata hotelet me 5*