Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*

Pushime All Inclusive në Kalabri - Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*

Precio habitual
€0,00 EUR
Precio de venta
€0,00 EUR
Precio habitual
€0,00 EUR
Agotado
Precio unitario
por 
Impuesto incluido. Los gastos de envío se calculan en la pantalla de pago.

Pushime me koncept All Inclusive në Kalabri

Falkensteiner Funimation Garden Calabria 4*

Zbritjet për rezervime të hershme:

 • 20% zbritje rezervimet deri në 31 Janar (akomodimi të gjitha datat e sezonit përveç 10 - 16 Gusht)!

Akomodim (7 netë), midis datave 25Maj – 14 Qershor

 •   €1645 në Dhomë "Classic Standard" - Total Çift
 •   €1837 në Dhomë "Classic Triple Room" - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 0 - 13.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €2085 në Dhomë "Comfort Room" - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 0 - 13.99 vjeç (fëmijët FALAS në hotel)

 Akomodim (7 netë), midis datave 15 - 28 Qershor

 •   €1805 në Dhomë "Classic Standard" - Total Çift
 •   €2045 në Dhomë "Classic Triple Room" - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 0 - 13.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €2275 në Dhomë "Comfort Room" - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 0 - 13.99 vjeç (fëmijët FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 29 Qershor - 19 Korrik

 •   €2205 në Dhomë "Classic Standard" - Total Çift
 •   €2485 në Dhomë "Classic Triple Room" - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 0 - 13.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €2745 në Dhomë "Comfort Room" - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 0 - 13.99 vjeç (fëmijët FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 20 Korrik - 2 Gusht

 •   €2535 në Dhomë "Classic Standard" - Total Çift
 •   €2885 në Dhomë "Classic Triple Room" - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 0 - 13.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €3150 në Dhomë "Comfort Room" - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 0 - 13.99 vjeç (fëmijët FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 3 - 9 Gusht 

 •   €2920 në Dhomë "Classic Standard" - Total Çift
 •   €3290 në Dhomë "Classic Triple Room" - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 0 - 13.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €3955 në Dhomë "Comfort Room" - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 0 - 13.99 vjeç (fëmijët FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 10 - 16 Gusht (nuk ka zbritje çmimi)

 •   €3060 në Dhomë "Classic Standard" - Total Çift
 •   €3430 në Dhomë "Classic Triple Room" - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 0 - 13.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €4165 në Dhomë "Comfort Room" - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 0 - 13.99 vjeç (fëmijët FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 17 - 23 Gusht 

 •   €2920 në Dhomë "Classic Standard" - Total Çift
 •   €3290 në Dhomë "Classic Triple Room" - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 0 - 13.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €3955 në Dhomë "Comfort Room" - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 0 - 13.99 vjeç (fëmijët FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 24 Gusht - 6 Shtator

 •   €2535 në Dhomë "Classic Standard" - Total Çift
 •   €2885 në Dhomë "Classic Triple Room" - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 0 - 13.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €3150 në Dhomë "Comfort Room" - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 0 - 13.99 vjeç (fëmijët FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 7 - 13 Shtator

 •   €2205 në Dhomë "Classic Standard" - Total Çift
 •   €2485 në Dhomë "Classic Triple Room" - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 0 - 13.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €2745 në Dhomë "Comfort Room" - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 0 - 13.99 vjeç (fëmijët FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 14 - 20 Shtator

 •   €1805 në Dhomë "Classic Standard" - Total Çift
 •   €2045 në Dhomë "Classic Triple Room" - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 0 - 13.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €2275 në Dhomë "Comfort Room" - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 0 - 13.99 vjeç (fëmijët FALAS në hotel)

Akomodim (7 netë), midis datave 21 - 27 Shtator

 •   €1645 në Dhomë "Classic Standard" - Total Çift
 •   €1837 në Dhomë "Classic Triple Room" - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 0 - 13.99 vjeç (fëmija FALAS në hotel)
 •   €2085 në Dhomë "Junior Suite" - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 0 - 13.99 vjeç (fëmijët FALAS në hote

Përfshihen në çmim:

 1. Shërbim ushqimi + pije All Inclusive (pijet birrë + verë + pije freskuese të hapura)
 2. Tessera Club Card (Karta Shërbimit të hotelit)
  Nuk përfshihen në çmim:
  • Taksa lokale akomodimit.
  • Pije shtesë – jashtë programit All Inclusive të hotelve.
  • Masazhe dhe aktivitete me pagesë në hotel.
  • Transporti

  Informacion i rëndësishëm:

  1. Hyrja në dhomë në orën 15:00
  2. Dalja nga dhoma në orën 10:00
  3. Ditët e check sipas dëshirës,
  4. Minimum qëndrimi 3 netë nga 25 Maj - 28 Qershor dhe 14 - 27 Shtator
  5. Minimum qëndrimi 5 netë nga 29 Qershor - 19 Korrik dhe 7 - 13 Shtator
  6. Minimum qëndrimi 7 netë nga 20 Korrik - 9 Gusht dhe 17 Gusht - 6 Shtator
  7. Programi All Inclusive fillon në orën 10:00am - 12:00 mesnatë, mëngjes, drekë, darkë, të pijet alkolike dhe freskuese të hapura gjatë ditës, përveç markave specifike, karta Club, përdorimi pishinave, SPA sauna, banjo me avull, palestra, plazhi, animacione, Childcare fëmijët 3 - 12 vjeç, kuzhinë bebesh, Wifi, Parking.
  8. Taksa turistike paguhet në hotel në monetin e hyrjes

  Mundësite e transportit:

  1. Avion Tirana - Kalabri fluturim direkt + transfertë në hotel
  2. Traget Durres - Bari me makinë personale (shkoni vetë në hotel)

  *Për çmimet e transportit na dërgoni datat që doni të udhëtoni dhe sa persona jeni.

  *Kushtet e pagesave: 

  • 50% në momentin e rezervimit (e anullueshme deri 35 ditë para nisjes)
  • 100% 35 ditë para nisjes.