Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*
 • Cargar imagen en el visor de la galería, Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*

Pushime All Inclusive në Kalabri - Futura Club La Praya 4*

Precio habitual
€0,00 EUR
Precio de venta
€0,00 EUR
Precio habitual
€0,00 EUR
Agotado
Precio unitario
por 
Impuesto incluido. Los gastos de envío se calculan en la pantalla de pago.

Pushime All Inclusive ne Kalabri - Futura Club La Praya 4*

Zbritjet për rezervimet e hershme:

 1. 15% Zbritje Rezervimet breda datës 31 Janar 2024!
 2. 10% Zbritje Rezervimet brenda datës 28 Shkurt 2024!

Akomodim (7 netë), midis datave 01 - 08 Qershor

 •  Çmimi €1015 në Dhomë "Classic Double" - Total Çift
 •  Çmimi €1015 në Dhomë "Classic Double" - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 0 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)
 •  Çmimi €1269 në Dhomë "Comfort Quadruple Room" - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 0 - 11.99 vjeç

Akomodim (7 netë), midis datave 08 - 22 Qershor

 •  Çmimi €1138 në Dhomë "Classic Double" - Total Çift
 •  Çmimi €1138 në Dhomë "Classic Double" - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 0 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)
 •  Çmimi €1422 në Dhomë "Comfort Quadruple Room" - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 0 - 11.99 vjeç

Akomodim (7 netë), midis datave 22 Qershor - 06 Korrik

 •  Çmimi €1312 në Dhomë "Classic Double" - Total Çift
 •  Çmimi €1312 në Dhomë "Classic Double" - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 0 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)
 •  Çmimi €1640 në Dhomë "Comfort Quadruple Room" - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 0 - 11.99 vjeç

Akomodim (7 netë), midis datave 06 - 27 Korrik

 •  Çmimi €1400 në Dhomë "Classic Double" - Total Çift
 •  Çmimi €1400 në Dhomë "Classic Double" - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 0 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)
 •  Çmimi €1750 në Dhomë "Comfort Quadruple Room" - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 0 - 11.99 vjeç

Akomodim (7 netë), midis datave 27 Korrik - 03 Gusht

 •  Çmimi €1575 në Dhomë "Classic Double" - Total Çift
 •  Çmimi €1575 në Dhomë "Classic Double" - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 0 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)
 •  Çmimi €1969 në Dhomë "Comfort Quadruple Room" - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 0 - 11.99 vjeç

Akomodim (7 netë), midis datave 03 - 24 Gusht

 •  Çmimi €2065 në Dhomë "Classic Double" - Total Çift
 •  Çmimi €2065 në Dhomë "Classic Double" - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 0 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)
 •  Çmimi €2581 në Dhomë "Comfort Quadruple Room" - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 0 - 11.99 vjeç

Akomodim (7 netë), midis datave 24 - 31 Gusht

 •  Çmimi €1400 në Dhomë "Classic Double" - Total Çift
 •  Çmimi €1400 në Dhomë "Classic Double" - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 0 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)
 •  Çmimi €1750 në Dhomë "Comfort Quadruple Room" - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 0 - 11.99 vjeç

Akomodim (7 netë), midis datave 31 Gusht – 07 Shtator

 •  Çmimi €1138 në Dhomë "Classic Double" - Total Çift
 •  Çmimi €1138 në Dhomë "Classic Double" - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 0 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)
 •  Çmimi €1422 në Dhomë "Comfort Quadruple Room" - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 0 - 11.99 vjeç

Akomodim (7 netë), midis datave 07 - 21 Shtator

 •  Çmimi €1015 në Dhomë "Classic Double" - Total Çift
 •  Çmimi €1015 në Dhomë "Classic Double" - Total Familja 2 të rritur + 1 fëmij 0 - 11.99 vjeç (fëmija parë FALAS në hotel)
 •  Çmimi €1269 në Dhomë "Comfort Quadruple Room" - Total Familja 2 të rritur + 2 fëmij 0 - 11.99 vjeç

Përfshihen në çmim:

 1. Shërbim ushqimi + pije All Inclusive (pijet verë + ujë, pije freskuese të hapura)
 2. Tessera Club Card (Karta Shërbimit të hotelit, animacionet dhe shezllon në plazh)
  Nuk përfshihen në çmim:
  • Taksa lokale akomodimit.
  • Pije shtesë – jashtë programit All Inclusive të hotelve.
  • Masazhe dhe aktivitete me pagesë në hotel.
  • Transporti

  Informacion i rendesishem:

  1. Hyrja në dhomë në orën 17:00
  2. Dalja nga dhoma në orën 10:00
  3. Nga data 27 Korrik - 24 Gusht (MINIMUMI 7 NETË AKOMODIM) hyrja dhe dalja nga hoteli bëhen ditën e Shtunë ose Djelë.
  4. Hyrja e hershme në oren 12:00 me kosto shtesë, 20 euro 1 i rritur, 15 euro 1 fëmij
  5. Shërbimet e plazhit: 1 çadër me shezllon/karrige për dhomë falas duke filluar nga rradha e katert, rradha 1, 2 dhe 3 janë me kosto shtesë
  6. Bebe 0 - 2.99 vjeç ( FALAS sipas menusë standarte) OPSIONALE, Beberia, kushton 20 euro dita (paguhet në hotel), akses në kuzhinën e bebeve, krevat bebe me kërkesë paraprake.
  7. "Club Card" - e përfshirë në çmim
  8. Kafshë shtëpiake të vogla lejohen me kërkesë paraprake, dhe me kosto 10 euro dita + 50 euro pastrimi pasi dilet nga dhoma, - pagesa bëhet direkt 

  Mundësite e transportit:

  1. Avion Tirana - Kalabri fluturim direkt + transfertë në hotel
  2. Traget Durres - Bari me makinë personale (shkoni vetë në hotel)

  *Për çmimet e transportit na dërgoni datat që doni të udhëtoni dhe sa persona jeni.

  *Kushtet e pagesave: 

  • 50% në momentin e rezervimit (e anullueshme deri 35ditë para nisjes)
  • 100% 35 ditë para nisjes.